- Blodet fosset ut fra hodet

«71 grader nord»-deltageren var «borte» i 30 sekunder. Etterpå måtte han rett på legevakta.

KJEMPER OM SEIER: Erlend Rønning (til høyre) er fortsatt med i kampen om å ta seg først til Nordkapp i TVNorge-programmet «71 grader nord». Foto: TVNorge
KJEMPER OM SEIER: Erlend Rønning (til høyre) er fortsatt med i kampen om å ta seg først til Nordkapp i TVNorge-programmet «71 grader nord». Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: I TVNorge-programmet «71 grader nord» har Erlend Rønning (28) vist et enormt konkurranseinstinkt og en voldsom vinnervilje. Det er også en av grunnene til at kjekkasen fortsatt henger med i programmet.

På hjemmebane går det derimot ikke fullt så bra i øyeblikket. Akkurat nå ligger han nemlig rett ut og må hvile på sofaen. Årsaken er et ublidt møte med bakdøra på bilen.

- Jeg hadde vært på butikken og skulle ta ut varene fra bagasjerommet på bilen. Det var mørkt og jeg hadde tatt ut en bærepose og satt den på bakken. Da jeg skulle ta ut den siste bæreposen så jeg ikke at bakluka på bilen sakte men sikkert gikk igjen. Idet jeg var på vei inn i bilen igjen, kjørte jeg hodet i full fart inn i spissen på bakdøra, forteller Erlend til Seher.no.

«71 grader nord»-deltageren gikk ned for telling for fullt, og var «borte» i cirka 30 sekunder. Dermed måtte kjæresten Frida trå til for fullt.

- Blodet fosset, så jeg skjønte at jeg måtte sy. Heldigvis var Frida hjemme, og fikk kjørt meg ned på legevakta for å lappe sammen såret. Jeg fikk konstatert at jeg hadde fått et fire centimeters dypt sår inn til kraniet - i tillegg til en hjernerystelse, sier han.

Nå har Rønning fått streng beskjed av legene å holde seg i ro. Det er ikke alltid så lett for en vanligvis svært så aktiv 28-åring.

- Jeg er sykmeldt og må holde meg i ro i en uke. Jeg har fått beskjed av legene at jeg må holde meg uten pc og TV resten av uka, det blir ikke lett, forteller ulykkesfuglen til Seher.no.

Erlend Rønning ser du i «71 Grader Nord» på TvNorge mandager klokka 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi fryktet at vi kom til å dø