SYDDE SEKS STING: Tommy Lankut måtte sy seks sting etter at han holdt på å miste ringefingeren i en økseulykke på lag X. Foto: TV 3
SYDDE SEKS STING: Tommy Lankut måtte sy seks sting etter at han holdt på å miste ringefingeren i en økseulykke på lag X. Foto: TV 3Vis mer

- Blodet fosset i alle retninger

Robinson-Tommy fryktet han skulle bli merket for livet etter den dramatiske hendelsen. Se video!

Se det eksklusive klippet med Robinson-Tommy nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Tommy Lankut (37) har markert seg som både en snakkesalig energibunt i årets utgave av "Robinsonekspedisjonen" på TV3. Men selv turbomunnen måtte tie da han nesten klarte å amputere seg selv med øks under øyoppholdet.

- Jeg skulle varme noen bønner om natta, og siden vi var så sultne, prøvde jeg å dele boksen i to, så vi kunne slikke den ren. Men øksa slo feil, og det skarpe lokket på metallboksen gikk rett inn i ringefingeren min. Blodet fosset i alle retninger, sier Tommy til Seher.no.

Snekkeren fra Rælingen har tidligere opplevd å få hånden sin i en sag og skutt spiker i fingeren, men hevder han aldri har opplevd noe så dramatisk som økseulykken.

- Jeg trodde en stund at jeg skulle miste hele fingeren. Etter det som føltes som en evighet kom legene til stedet, og sydde seks sting. I dag har jeg heldigvis alt i behold, men høyresiden min ser jo ikke ut da, ler han.

Mens blodet strømmet ut av den skadde hånda, svimte Tommy av. Lagvenninnen Kathrine Pehrsson - som så ulykken skje - hevder hun ennå ikke har glemt et sekund.

- Jeg så ham gå i bakken og gjorde det jeg kunne for å hjelpe ham, mens nattevaktene tilkalte lege. Det var skremmende å se Tommy, som er vant med verktøy gå i bakken på den måten.

- Bildene går fortsatt som en sakte film i hodet mitt, sier hun til Seher.no.

Tommy hevder det verste med skaden var at han ikke hadde mat å spise sammen med medisinene.

- Jeg fikk masse antibiotika, som skulle tas sammen med mat, men det hadde vi jo ikke. Så jeg slet med store magekramper etterpå, sier han.

Etter det Seher.no kjenner til skal det ha vært mye krangling innad på "lag X" forut for økse-episoden.

Tommy avviser imidlertid at det var noe forsøk på å bli syk nok til at han skulle bli sendt hjem, som lå bak nesten-amputasjonen.

- Det var en ren ulykke. Jeg hadde ikke lyst til å dra hjem, og du kan si jeg har fått en ny respekt for skarpe gjenstander nå, ler han.

Se Tommy bli lappet sammen etter ulykken nederst i artikkelen!

Flere lag X-videoer kan du se på TV3s nettsider (ekstern lenke)

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Robinson-Camilla: Måtte sykmelde meg i to uker


[obj:media:8016]