- Blodet begynte å dryppe fra hodet

«The Hangover»-stjernen måtte til sykehus etter at han skulle tøffe seg på fest.

SEX-SYMBOL: Scener som dette fra  filmen «The A-Team», har gjort Bradley Cooper til en av USAs mest ettertraktete ungkarer. Foto: Stella Pictures
SEX-SYMBOL: Scener som dette fra filmen «The A-Team», har gjort Bradley Cooper til en av USAs mest ettertraktete ungkarer. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Bradley Cooper har etter suksessen i filmer som «The Hangover» og «The A-Team» blitt en av Hollywoods mest populære mannlige skuespillere.

Men livet har ikke alltid vært like lett for 37-åringen. For åtte år siden tvang han seg selv til å søke hjelp for å kvitte seg med sitt alkholmisbruk.

I et nytt intervju med bladet Hollywood Reporter avslører Cooper at han under en fest ble så full at han bestemte seg for frivillig å dunke hodet sitt mot betonggulvet i lokalet.

- Jeg skulle vise hvor tøff jeg var. Da jeg reiste meg begynte blod å dryppe fra hodet mitt - før jeg gjorde det igjen. Jeg tilbragte natten på sykehus med en stor ispose, mens jeg ventet på at de skulle sy meg sammen.

Cooper - som nå er avholdsmann - hevder han drakk tett fordi han var bekymret for hva folk syntes om ham.

- Jeg var så bekymret for hvordan jeg ble oppfattet og hvordan jeg skulle overleve dagen. Jeg har alltid følt meg som en einstøing.

Hollywood-stjernen er også kjent for å ha datet flere av filmbyens mest kjente kvinner, som Jennifer Aniston, Jennifer Lopez og «Avatar»-stjernen Zoe Saldana.

Til Hollywood Reporter vil han imidlertid ikke avsløre om han for tiden er i et forhold.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var han som dumpet henne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer