Blitz førte til puppetabbe

Jordin Sparks var nok litt mer sexy enn planlagt...

BH-LØS I BLITZREGNET: Flere Hollywood-kjendiser har gått på denne rød løper-smellen tidligere, og lørdag var det Jordin Sparks som viste litt mer enn planlagt under et veldedighetsarrangement i forbindelse med helgens Super Bowl-finale.  Foto: All Over Press
BH-LØS I BLITZREGNET: Flere Hollywood-kjendiser har gått på denne rød løper-smellen tidligere, og lørdag var det Jordin Sparks som viste litt mer enn planlagt under et veldedighetsarrangement i forbindelse med helgens Super Bowl-finale. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sangerinne Jordin Sparks (23) har gått ned over 20 kilo det siste året, og er mer fornøyd med kropp og helse enn noensinne.

Hun stråler i flotte antrekk på den røde løperen stadig vekk, men lørdag gav hun kanskje litt mye av seg selv - uten å mene det.

Iført en ettersittende sort blondekjole viste hun frem sin flotte figur på rød løper i New Orleans. Men selv om minikjolen ikke hadde utringning, ble antrekket mer vågalt i møte med fotografenes blitzregn.

Da ble nemlig det delikate stoffet gjennomskinnelig, slik at det ble tydelig at skjønnheten hadde droppet BH'en. Sparks smilte imidlertid videre, trolig uvitende om sine synlige pupper.

23-åringen opptrådte dessuten på arrangementet, Giving Back-fondets årlige «Big Game Big Give»-feiring i forbindelse med Super Bowl, som arrangeres søndag kveld.
 
LES OGSÅ: Tok med sønnen (2) på jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer