Sophie Elise Isachsen:

- Blitt utnyttet mye

Deler åpenhjertig.

ÅPNER SEG: Influenser Sophie Elise Isachsen forteller ærlig om baksiden av rampelys-medaljen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
ÅPNER SEG: Influenser Sophie Elise Isachsen forteller ærlig om baksiden av rampelys-medaljen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I en ny episode av podkasten til influenser Hanna-Martine Slåttland Baller (24) «Hanna og de heldige», forteller Sophie Elise Isachsen (28) om baksiden av medaljen.

- En myte om meg er at jeg er kynisk eller kalkulert, men jeg er oppriktig bare veldig spontan og det har ført til mange av de tingene jeg har stått i. Jeg har ikke den sperren jeg burde hatt, sier Isachsen.

Dette har ifølge 28-åringen ført til at hun ofte har brent seg på en del ting, da hun blant annet sier at hun har lett for å dele mye om seg selv til andre.

Sophie Elise Isachsen fikk hard kritikk for et bilde hun publiserte på sosiale medier, som blant annet førte til et avsluttet samarbeid med NRK. Nå snakker hun om bråket i en ny podkast med makker Fetisha Williams. Hele episoden kan du høre her: https://open.spotify.com/show/4MHOKrBn1Izynw9cORGAE8 Vis mer

- Jeg har blitt utnyttet mye. Det er mange som har klatret på meg, og fått ting ut av å være venn med meg. Jeg har brent meg mye på vennskap.

Likevel har hun ikke latt det stoppe seg i å få nye venner eller mennesker inn i livet sitt. Den siste tiden har Isachsen delt flere små hint av det som etter alle solemerker virker som en ny romanse.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes i å få en kommentar fra Sophie Elise Isachsen.

Influenserens tidligere kjærester har ikke vært en hemmelighet for offentligheten. Nå sier hun at det neste eventuelle forholdet skal holdes borte fra rampelyset.

- Det er greit at du kritiserer meg, kroppen min og selskapet mitt. Men hvis jeg får en kjæreste, vil jeg ikke at folk skal plukke på forholdet mitt på den måten.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og forteller om kjærlighet, brudd og drømmetypen. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

Offentligheten har hittil måttet nøye seg med bare små sniktitt av Isachsens nye flamme. Hun har delt flere bilder av en mann på sosiale medier, blant annet et kyssebilde. Hvem hennes utkårede er har hun foreløpig holdt skjult.

Nylig avslørte hun i podkasten «Sophie & Fetisha», som hun har med venninnen Fetisha Williams (29), at hun hadde en i kikkerten.

DELTE BILDE: Sophie Elise Isachsen delte dette bilde på sin instagram-story med sin nye flamme.
DELTE BILDE: Sophie Elise Isachsen delte dette bilde på sin instagram-story med sin nye flamme. Vis mer

- Han er en privatperson og har ikke noe ønske om å være en offentlig person. Men samtidig når man er veldig forelsket, er det vanskelig ikke å poste ting, for man har lyst til å vise det fram, var blant det hun sa i podkasten, før hun la videre til:

- Jeg er på et bra sted, jeg får lyst til å si en rosa sky, for det er sånn det føles for meg.

LES OGSÅ: Åpen for å date kvinner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer