Kim Kardashian om Kanyes «religiøse reise»:

- Blitt en strengere far

39-åringen røper at hun og ektemannen kranglet om oppdragelsen av barna etter at han ga seg hen til kristendommen.

STRENGERE OPPDRAGELSE: Kim Kardashian og Kanye West strammer inn oppdragelsen for sine fire barn. Her er Kim Kardashian på vei til gudstjeneste med North, Saint og Chicago. Foto: Splash News/NTB scanpix
STRENGERE OPPDRAGELSE: Kim Kardashian og Kanye West strammer inn oppdragelsen for sine fire barn. Her er Kim Kardashian på vei til gudstjeneste med North, Saint og Chicago. Foto: Splash News/NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det siste året har religion tatt større og større plass i livet til Kanye West (42), som siden starten av året har vært vert for sine egne søndagsgudstjenester hvor gospelmusikk er i sentrum.

Hans seneste album, «Jesus Is King», er som navnet tilsier en hyllest til frelseren selv. Dagbladets anmelder ble imidlertid ikke frelst, men ga en firer på terningen.

West har på en annen side alltid definert seg selv som kristen, noe som har vært tydelig i musikken hans siden 2004.

- Handler mest om barna

Mye tyder dog på at han har blitt nyfrelst, og kona Kim Kardashian (39) omtaler det hele som en «religiøs reise» i et intervju på TV-showet «The Real».

Det har også påvirket forholdet deres og oppdragelsen, kan 39-åringen fortelle.

- Han er ektemannen min og jeg vil åpenbart ære ham og hva han føler, og han har fått gjennom noen livsendringer. Det handler mest om barna. De blir eldre og han er veldig bevisst på hva vi har i huset. Vi kvittet oss med TV-en i barnas rom og fjernet sminke fra Norths rom, sier hun.

NYFRELST: Kanye West under søndagsgudstjeneste på Coachella. Foto: Rich Fury/AFP/NTB scanpix
NYFRELST: Kanye West under søndagsgudstjeneste på Coachella. Foto: Rich Fury/AFP/NTB scanpix Vis mer

- Han har blitt strengere som far og er veldig tydelig på hva som er i husholdningen vår og hva de ser.

Kardashian innrømmer at paret har kranglet om oppdragelsen, men at de sammen har kommet frem til et kompromiss.

- Jeg er faktisk enig i det, men jeg kommer alltid til å være meg. Vi hadde den diskusjonen og den krangelen, og når alt kommer til alt er det bryllupet handler om, sier hun.

Synes kona er for lettkledd

Men det er ikke bare i barneoppdragelsen West har fått en åpenbaring, han har også nylig uttalt seg om konas klesvalg i en av de seneste episodene av «Keeping up with the Kardashians», skriver People. Om Kardashians mer lettkledde varianter sier han:

- Jeg visste ikke at det påvirket sjelen min som gift mann og nå far til snart fire barn, sier han i serien.

RASER MOT RYKTER: Kris Jenner rystes av rykter som sier at hun skal ha hatt en het kveld med den amerikanske fotballspilleren O.J. Simpson. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Kardashian selv kontrer med:

- Du har bygget meg opp til å være denne sexy personen med selvtillit og alt det, og bare fordi du er på en reise og under en endring betyr ikke det at jeg er enig med deg.

Revurderer nakenhet

I det ferske intervjuet med «The Real» innrømmer hun imidlertid at hun er i ferd med å revurdere stilen noe.

- Jeg må finne ut av hva som er for mye. Jeg er firebarnsmor og blir 40 neste år, sier hun.

Paret har nå fire barn sammen, North (6), Saint (3), Chicago (1) og Psalm (5 md..). Kardashian uttalte nylig at det holder i massevis og at hun ikke ønsker seg flere.

- Fire er alt jeg klarer å håndtere med tanke på hvor opptatt jeg er, og alle barna mine krever mye oppmerksomhet, konstaterte hun i september.

LES OGSÅ: Avslører hemmelig seremoni

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer