Christian Mikkelsen:

- Blitt blåst av banen

Komikeren åpner seg om pappalivet.

FAR: Christian Mikkelsen fikk en datter i februar. Foto: Marit Hommedal/NTB
FAR: Christian Mikkelsen fikk en datter i februar. Foto: Marit Hommedal/NTB Vis mer
Publisert

Komiker og «Ikke lov å le på hytta»-aktuelle Christian Mikkelsen (31) ble i februar far for første gang, og det til en liten jente. Babynyheten delte han selv på direktesendt radio, da han gjestet «P3morgen» med programlederene Adelina Ibishi (29) og Martin Lepperød (29).

Mikkelsen har nå en datter på omtrent åtte måneder, og i et nytt intervju i VG+ åpner komikeren seg om hvordan det har vært å bli pappa og hva det har gjort med ham.

«IKKE LOV Å LE PÅ HYTTA»: Mads Hansen viser Reality Awards rundt på innspillingen av den tredje sesongen av «Ikke lov å le på hytta» - så får han en overraskelse. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

- Nytt rom i hjertet

Overfor avisen innrømmer komikeren at pappalivet har overgått alt han kunne sett for seg på forhånd.

- Det er helt fantastisk! Jeg pleier å si at jeg hadde mange forventninger til hvordan det skulle være å bli forelder, men alle forventningene har blitt blåst av banen med positive opplevelser.

Det er folk som sier de ikke har kjent hvor sterkt kjærlighet kan være før de kjenner på kjærligheten over sitt eget barn. Også Mikkelsen virker å være litt slått i bakken over hvor glad man blir i de små barna.

- Det er som om det har åpnet seg et nytt rom i hjertet mitt, og det er som en gigantisk stadion, forteller han, og legger til:

VONDT: I sesong 3 av VGTV-serien «Ikke lov å le på hytta» går deltakerne enda lengre til verks for å få de andre til å le. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

- Fra et rent livsperspektiv, da jeg ble pappa slo det ned som en hammer i huet mitt at jeg skal dø. Ikke at jeg ikke har visst det, men nå ble det en realitet. Det er vel noe med at man rykker opp og blir det neste hakket i linjen.

TV-komiker

Samtidig som han er småbarnsfar kjemper han mot elleve andre kjendiser om å være den som ikke ler på hytta. 31-åringen har også gjort seg bemerket i en rekke andre TV-konsept - ofte sammen med komikerkollega Martin Beyer-Olsen (41).

De kan skilte med flere humorprogram på NRK, deriblant «Strømmeland», «Verdens minste kommentatorboks» og «Martin og Mikkelsen».

Beyer-Olsen kunne på sin side dele gladnyheten om at han hadde blitt pappa i 2020. Det ble kjent i podkasten «Berrum og Beyer».

«IKKE LOV Å LE PÅ HYTTA»: For et år siden tok Jannicke Weeden med seg daten Oliver på premierefest - i år tok hun med seg sønnen Elias. Vi får svar på hvordan det går med fjorårets date. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken Vis mer

- Det er helt absurd, hele greia. Jeg gleder meg så inn i helvete til å være en pappa. Du skjønner det ikke før du er det, forklarte Beyer-Olsen til medprogramleder Lars Berrum (36) den gang.

LES OGSÅ: Setter ytterligere fart på ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer