SNAKKET MED DATTEREN: - De har snakket sammen. Og Candy har møtt barna, som alt dette handler om, sier Tori Spellings ektemann Dean McDermott. Foto: All Over Press
SNAKKET MED DATTEREN: - De har snakket sammen. Og Candy har møtt barna, som alt dette handler om, sier Tori Spellings ektemann Dean McDermott. Foto: All Over PressVis mer

Blir venner for barnas skyld

De to kranglefantene har endelig begynt å snakke sammen.

SEHER.NO: Etter år med krangling vil nå den tidligere "Beverly Hills 90210"-stjernen Tori Spelling (36) og moren, Candy Spelling (64), putte problemene til side. Årsaken er Toris barn, skriver People.

- De har snakket sammen. Og Candy har møtt barna, som alt dette handler om, sier Tori Spellings ektemann Dean McDermott til nettstedet.

Skuespillerinnen og moren har nesten ikke snakket med hverandre siden faren, tv-mogul Aaron Spelling, døde i 2006. Og det har nok ikke hjulpet at Candy har langet ut mot datteren i mediene hver gang hun får sjansen.

Tidligere i år skrev Candy et åpent brev til Tori der hun gikk kraftig til angrep på datterens behandling av barna.


I det offentlige brevet anklaget Candy "Beverly hills"-stjernen og ektemannen Dean McDermott for å utnytte barna som "realityshow rekvisitter".

Candy mente hun måtte skrive brevet og offentliggjøre det fordi Tori ikke svarer på telefon, tekstmeldinger eller e-post, ifølge PerezHilton. Det er vel neppe måten å gjøre det på om hun ønsker kontakt med datteren igjen, og nå slår Toris kjæreste tilbake mot svigermoren.

Men nå ser det altså ut til at isen har smeltet - i hvert fall litt - mellom de to kamphønene. Men Dean McDermott  vil ikke utdype saken noe nærmere.

- Vi holder dette så privat som det bør være, sier han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kan ikke noen få henne til å spise?