Marna Haugen Burøe:

- Blir veldig skremt

Influenseren innrømmer at den store spredningen av coronaviruset skremmer henne.

SKREMT: Den kjente bloggeren Marna Haugen Burøe forteller at hun er veldig skremt for coronaviruset - men at hun forstår at risikoen for å bli smittet er liten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SKREMT: Den kjente bloggeren Marna Haugen Burøe forteller at hun er veldig skremt for coronaviruset - men at hun forstår at risikoen for å bli smittet er liten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det mye omtalte coronaviruset har i løpet av de siste månedene gått som en farsott i verdens kriker og kroker. Sykdommen, som trolig oppsto i Asia, har nå spredt seg til Norge, og flere kjenner på frykten for å bli smittet.

Blant dem som har blitt skremt, er blogger Marna Haugen Burøe (38).

- Kroppen min og hjertet mitt blir veldig skremt av det som står i avisene, der det står forskjellige ting i forskjellige aviser - noen hausser det opp, andre dysser det ned, sier bloggeren til Dagbladet fredag, og fortsetter:

- Så det er naturlig at man tenker litt naturlig framover. Men så vil man jo gjerne være fornuftig og tenke «nei, nå skal vi være realistiske, det er bare en følelse, det er ikke farlig». Jeg blir litt fram og tilbake da, så jeg tenker at det er bedre å være forberedt enn å ikke være forberedt.

TAR FORHOLDSREGLER: Bloggeren Marna «Komikerfrue» Haugen blir urolig av det hun leser i media om coronaviruset. Programleder: Emilie Rydning Vis mer

Torsdag delte 38-åringen et innlegg på bloggen sin, der hun skrev at hun ikke er hysterisk for viruset som nå herjer i store deler av verden, men at hun tar det seriøst.

Hamstret inn mat

Haugen Burøe har også handlet inn ekstra mengder mat i tilfelle familien blir satt i hjemmekarantene. Den populære bloggeren er gift med komiker Ørjan Burøe (45), og de har sønnene Theodor og Dexter sammen. Ørjan har også datteren Leah.

Hun sier videre til Dagbladet at hun forstår at det er liten sannsynlighet for at hun eller noen i familien blir rammet av det globale viruset som nå også er påvist i Norge.

- Hodet mitt forteller meg at sannsynligheten for at det skal skje noe galt er jo veldig lav, I hvert fall ut ifra det vi har fått høre. Men det er klart jeg blir beskyttende over familien min, og jeg vil ikke sitte igjen etterpå og tenke at vi skulle vært mer forsiktig, eller at vi skulle tatt dette mer alvorlig, sier hun til Dagbladet.

Totalt seks nordmenn har fått påvist coronasmitte, og det sitter personer i hjemmekarantene i minst ti fylker.

Marna Haugen og Ørjan Burøe intervjues om åpenheten sin på bloggen. Vis mer

På verdensbasis er nå over 82 000 smittet og drøyt 2806 personer er døde av viruset. Det er først og fremst eldre og personer med kroniske sykdommer som har fått de alvorligste symptomene, og som har omkommet.

LES OGSÅ: Brudd for «Paradise»-profilen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer