Paulina Porizkova:

- Blir valgt bort for yngre kvinner

Den tidligere supermodellen Paulina Porizkova føler seg usynlig blant yngre menn.

FOR GAMMEL: Paulina Porizkova deler titt og ofte bilder av kroppen sin for å normalisere aldring. Foto: Skjermdump fra Instagram / Paulina Parizkova
FOR GAMMEL: Paulina Porizkova deler titt og ofte bilder av kroppen sin for å normalisere aldring. Foto: Skjermdump fra Instagram / Paulina Parizkova Vis mer
Publisert

Den tidligere supermodellen Paulina Porizkova (56) er en av verdens mest kjente modeller fra 1980- og 1990-tallet, og har vært å se på flere catwalker og magasinforsider gjennom sin karriere.

I en alder av 18 år ble hun blant annet den første kvinnen fra Sentral-Europa til å pryde forsiden av Sports Illustrateds badedraktutgave.

Den siste tiden har det imidlertid ikke vært modellkarrieren som har skapt mest oppmerksomhet, men heller Porizkovas kjærlighetsliv.

I september 2019 døde hennes eksmann Ric Ocasek, 75 år gammel, som følge av en hjertesykdom. Ocasek og Porizkova kunngjorde året før at de hadde gått hver til sitt etter å ha vært gift i 28 år.

Våren i fjor kunne den tidligere supermodellen bekrefte at hun hadde en ny kjæreste, manusforfatteren Aaron Sorkin (60). Men forholdet viste seg å bli kortvarig, og i juli besluttet de å gå hver til sitt.

Blitt avvist

Etter bruddet med ekskjæresten har Porizkova prøvd å date igjen, men det uten noe særlig hell.

I et nytt intervju med The Times forteller 56-åringen at hun flere ganger har flørtet med menn som har valgt henne bort til fordel for yngre modeller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer