Paulina Porizkova:

- Blir valgt bort for yngre kvinner

Den tidligere supermodellen Paulina Porizkova føler seg usynlig blant yngre menn.

FOR GAMMEL: Paulina Porizkova deler titt og ofte bilder av kroppen sin for å normalisere aldring. Foto: Skjermdump fra Instagram / Paulina Parizkova
FOR GAMMEL: Paulina Porizkova deler titt og ofte bilder av kroppen sin for å normalisere aldring. Foto: Skjermdump fra Instagram / Paulina Parizkova Vis mer
Publisert

Den tidligere supermodellen Paulina Porizkova (56) er en av verdens mest kjente modeller fra 1980- og 1990-tallet, og har vært å se på flere catwalker og magasinforsider gjennom sin karriere.

I en alder av 18 år ble hun blant annet den første kvinnen fra Sentral-Europa til å pryde forsiden av Sports Illustrateds badedraktutgave.

Den siste tiden har det imidlertid ikke vært modellkarrieren som har skapt mest oppmerksomhet, men heller Porizkovas kjærlighetsliv.

I september 2019 døde hennes eksmann Ric Ocasek, 75 år gammel, som følge av en hjertesykdom. Ocasek og Porizkova kunngjorde året før at de hadde gått hver til sitt etter å ha vært gift i 28 år.

DATING: «Bloggerne»-profil Eveline Karlsen har tidligere ikke vært særlig åpen for å få noen inn i livet sitt. Nå kan hun røpe at det begynner å endre seg. Video: Rød Løper / Celina Morken og TV 2 «Bloggerne». Vis mer

Våren i fjor kunne den tidligere supermodellen bekrefte at hun hadde en ny kjæreste, manusforfatteren Aaron Sorkin (60). Men forholdet viste seg å bli kortvarig, og i juli besluttet de å gå hver til sitt.

Blitt avvist

Etter bruddet med ekskjæresten har Porizkova prøvd å date igjen, men det uten noe særlig hell.

I et nytt intervju med The Times forteller 56-åringen at hun flere ganger har flørtet med menn som har valgt henne bort til fordel for yngre modeller.

Porizkova innrømmer at det kanskje kan være vanskelig å tro med tanke på oppmerksomheten hun får for bikinibildene hun jevnlig deler med sine 677 000 følgere på Instagram.

Den tidligere supermodellen får til stadighet komplimenter fra fansen for det de omtaler som «hennes ungdommelige utseende» og «tonede kroppsbygning».

DATET PÅ TV: Nicole A. Faivovich fikk avslørt liggelista si på TV, og nå slår hun tilbake etter hets. Hun avslører også hva som skjedde etter daten med Morten Lorentzen-Albrigtsen. Reporter: Kine Falch / Celina Morken Vis mer

56-åringen påpeker i intervjuet at hun fortsatt føler seg sexy og er trygg på seg selv, men hun mener likevel at yngre menn ikke har vært noe interessert i henne.

Hun legger også til at hun for tiden er «veldig singel».

Føler seg usynlig

I intervjuet kommer det også frem at supermodellen misliker det hun beskriver som «samfunnets besettelse av å se ungdommelig ut».

- Nå er jeg helt usynlig. Jeg går inn på en fest, prøver å flørte med menn og de har ikke noe imot å gå fra meg midt i setningen for å følge etter noen som er 20 år yngre, forklarer hun til The Times.

Dette er ikke første gang Porizkova har følt seg usynlig. Hun kunne nemlig fortelle at grunnen til at ekteskapet med Ocasek tok slutt var fordi han ikke lenger var interessert i henne.

- Jeg begynte å se meg rundt, jeg skjønte at jeg var usynlig for befolkningen. Det fikk meg til å føle meg virkelig forferdelig med meg selv.

ÆRLIGE BILDER: Tea Broholm, kjent fra «Paradise Hotel» er nybakt mor. Nå deler hun ærlige bilder av kroppen etter fødselen. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

Etter skilsmissen ønsket hun å sette en stopper for dette, og sa at hun ikke kom til å stoppe med å dele ærlige bilder av sitt utseende samt lettkledde bilder i sosiale medier - til tross for at dette har fått kritikk.

56-åringen har også et ønske om at flere kvinner i hennes aldersgruppe skal føle seg mer trygge i egen kropp og heller omfavne alderen sin.

Catwalk-dronningen ønsker spesielt å se flere eldre kvinner som ikke er redde for å beholde sitt naturlige utseende.

LES OGSÅ: Kim Kardashian: Nye bilder vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer