Blir vakre av kaffegrut og fuglebæsj

Kjendisene tar uvanlige skritt for å verne om sitt pene ytre.

VAKRE VENNINNER: Skuespiller Eva Longoria og designer Victoria Beckham deler et vakkert ytre - og sære skjønnhetsrutiner. Her avbildet sammen på en event holdt av elektronikkmerket LG, som de to har spilt inn en reklamefilm for.  Foto: Stella Pictures
VAKRE VENNINNER: Skuespiller Eva Longoria og designer Victoria Beckham deler et vakkert ytre - og sære skjønnhetsrutiner. Her avbildet sammen på en event holdt av elektronikkmerket LG, som de to har spilt inn en reklamefilm for. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: De to 36-åringene Eva Longoria og Victoria Beckham er nære venninner, og begge kan være fornøyde med sitt flotte oppsyn. Men de to vakre kjendisene går alternative veier for å opprettholde et godt utseende.

«Frustrerte Fruer»-stjernen Longoria liker å bakse rundt på kjøkkenet når hun skal bedrive skjønnhetspleie - hun pleier nemlig å lage egne ansiktsmasker av blant annet olivenolje og sitronjus, skriver FemaleFirst. Hjemmelagde ansiktsmasker i seg selv er kanskje ikke så uvanlig - men pleier de å inneholde kaffegrut?

- I hvert fall én gang i uken blander Eva kaffegrut med olivenolje og sitronjus for å lage en ansiktsmaske. Etter at hun har hatt venner på kaffebesøk, er hun klar for hudpleien, avslører en kilde til National Enquirer ifølge FemaleFirst.

Longoria er nemlig overbevist om at gruten i kaffetrakteren gir huden hennes en frisk glød... Venninnen Victoria Beckham hever seg riktignok over matavfall når det gjelder hudpleie, men hun er en ivrig tilhenger av en annen type avfall - nemlig fuglebæsj!

Beckham har riktignok ikke lagt sin elsk på måkedritt, men på såkalte «Geisha»-ansiktsmasker med en prislapp på rundt 900 kroner.

- Da Victoria var i Japan beundret hun de lokale kvinnenes rene hud og fant ut at den skyldtes ansiktsmasker laget av nattergal-bæsj, sier en kilde ifølge FemaleFirst.

Designeren og artisten har alltid slitt med uren hud og tendenser til akne, men fuglebæsjmasken skal visstnok være et svært effektivt våpen.

- Hun ble veldig interessert i den, og da hun kom tilbake til USA fant hun ut at noen skjønnhetssalonger i New York også tilbyr denne behandlingen. Victoria testet den ut og elsket hvor bra huden hennes så ut etterpå. Nå bruker hun også en krem utvunnet av nattergal-bæsj hjemme, forteller kilden videre. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her viser hun frem bikinikroppen   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer