Ben Affleck:

Blir utmattet av dukkelek med døtrene

Ben Affleck åpner seg om livet som trebarnsfar.

TRAVEL PAPPA: Ben Affleck har døtrene Seraphina (bak t.h.) og Violet (ytterst t.v.) og sønnen Samuel sammen med eksen Jennifer Garner (t.h.). Nå avslører filmstjernen at han opplever foreldrelivet som ambivalent. Foto: Broadimage Newswire / NTB scanpix
TRAVEL PAPPA: Ben Affleck har døtrene Seraphina (bak t.h.) og Violet (ytterst t.v.) og sønnen Samuel sammen med eksen Jennifer Garner (t.h.). Nå avslører filmstjernen at han opplever foreldrelivet som ambivalent. Foto: Broadimage Newswire / NTB scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: I 2005 giftet den kjente skuespilleren Ben Affleck (44) seg med skuespillerinnen Jennifer Garner (44). Sammen fikk de barna Violet (11), Seraphina (8) og Samuel (4).

Sommeren 2015 avslørte imidlertid duoen at de skulle skilles.

Men skilsmissen har ennå ikke blitt gjennomført.

Det har fått ryktene til å svirre om at paret har fått tilbake gnisten i forholdet. Etter bruddet er stjerneduoen også blitt avbildet sammen flere ganger, i selskap av de tre barna sine.

I slutten av november dro familien i kirken sammen, noe som satte fart i ryktene om en gjenforening, ifølge Daily Mail.

Feiret sammen med barna

Ben og Jennifer feiret også Thanksgiving sammen med barna, har en kilde uttalt til People.

Og Ben Affleck legger ikke skjul på at han gjerne leker med barna sine, selv om det kan være krevende:

- Noen ganger føles det som en jobb og virker bare lykkelig i retrospekt. Man kan tenke: «Det der var utmattende», men senere tenker man: «Det der var helt supert, jeg lekte med dem alle tre».

Men underveis tar man seg i å tenke: «Gud, når vil dette ta slutt? Jeg kan ikke leke med dukker lenger!», forteller «Live By Night»-skuespilleren til People med et smil om munnen.

Saken fortsetter under bildet.

BARNA: Ben Affleck sammen med barna Samuel, Seraphina og Violet. Foto: NTB Scanpix
BARNA: Ben Affleck sammen med barna Samuel, Seraphina og Violet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Likevel avslører han at han er opptatt av å ha faste rammer for barna sine.

- Jeg liker å levere dem på skolen og la det være en del av en fast rutine. Da kan de ble vant til det og vite at pappaen deres er der for å ta dem med til skolen. Det føles godt, sier «The Accountant»-stjernen.

Fortalte om bruddet

Etter at skilsmissen ble kjent i 2015, har mange vært nysgjerrige på hvorfor duoen valgte å skille lag. Det gikk nemlig rykter om at «Argo»-kjekkasen hadde vært utro med barnepiken deres på den tiden, Christine Ouzounian (29).

Men den påståtte utroskapen hadde ingenting med saken å gjøre. Det fortalte Jennifer til Vanity Fair i mars i fjor.

VENNER: Selv om paret ikke klarte å være sammen om kjærligheten, er de fortsatt venner den dag i dag. Foto: NTB Scanpix 
VENNER: Selv om paret ikke klarte å være sammen om kjærligheten, er de fortsatt venner den dag i dag. Foto: NTB Scanpix  Vis mer

- Vi hadde allerede vært separert i flere måneder før jeg i det hele tatt hørte om barnepiken. Hun hadde ingenting å gjøre med vårt valg om å skilles. Hun var ikke en del av ligningen.

- Dårlig dømmekraft? Ja. Det er ikke bra for barna når barnepiken forsvinner fra livet deres. Jeg måtte ta en samtale med dem om hva ordet skandale betyr, fortalte hun i intervjuet med Vanity Fair.

Vanskelig å leve med

Videre sa Garner at hun ikke hatet eksmannen, men at han kunne være krevende å leve sammen med.

- Han er bare en komplisert mann. Jeg pleier alltid å si: «Når solen skinner på deg, så kjenner du det. Men når den skinner et annet sted, så er det kaldt». Ben kan kaste litt av en skygge, avslørte hun.

Ben Affleck selv forholdt seg lenge taus om både bruddet og ekskonas uttalelser, men valgte etter en stund å bryte tausheten. Like etter at ekskonas intervju stod på trykk i Vanity Fair, snakket han ut i et intervju med New York Times.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMEN OM BARNA: Selv om de ikke lenger er gift er de mye sammen med barna begge to. Foto: Scanpix 
SAMMEN OM BARNA: Selv om de ikke lenger er gift er de mye sammen med barna begge to. Foto: Scanpix  Vis mer

Der hadde han blant annet litt å si om kommentarene Jennifer ga til Vanity Fair:

- Hun får lov til å snakke om bruddet. Hun følte at hun ønsket å diskutere det, få det ut og bli ferdig med det slik at hun senere kan si: «Jeg har allerede snakket om dette, og jeg kommer ikke til å gjøre det igjen».

Men Affleck kom også med lovord om sin tidigere partner.

- Jennifer er super. Hun er en fantastisk person. Vi er gode venner. Jeg traff henne i dag morges. Slik er virkeligheten min for tiden, delte han den gang.

- Ben kan ikke leve uten henne

Og nå ser ting angivelig lysere ut for de to filmstjernene.

- Jen nevnte at skilsmissen ville gå igjennom veldig snart, men for et par uker siden forandret ting seg. Nå ser det ikke ut til at det går i den retningen i det hele tatt, har en kilde nær «Alias»-stjernen avslørt overfor UsWeekly.

Affleck skal også ha flyttet inn igjen i hovedhuset, men de har hvert sitt soverom, skrev Us Weekly.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMEN IGJEN?: Det spekuleres nå for fullt om Jennifer og Ben er i ferd med å finne tilbake til hverandre igjen. Foto: Scanpix
SAMMEN IGJEN?: Det spekuleres nå for fullt om Jennifer og Ben er i ferd med å finne tilbake til hverandre igjen. Foto: Scanpix Vis mer

- Det ser ut som om Jen fremdeles elsker Ben, men hun prøver å ikke la tankene sine gå i den retningen. Hennes fokus er ungene, fortalte kilden videre.

«Batman v Superman»-stjernen skal være opptatt av å få ekteskapet til å fungere igjen.

- Hvis det var opp til Ben, så hadde de fremdeles vært sammen. Han føler at han ikke kan leve uten henne, fortalte en annen kilde nær paret til UsWeekly.

LES OGSÅ: - Denne kjolen er bedre egnet til kos foran peisen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer