Nick Cannon:

Blir tvillingfar for andre gang

Hollywood-stjernen venter tvillinger med sin nye kjæreste - bare fire måneder etter at han fikk barn med eksen.

TO SETT MED TVILLINGER: Sammen med Mariah Carey har Nick Cannon tvillingene Moroccan og Monroe. Her er de på den røde løperen under Nickelodeon Kids' Choice Awards i Los Angeles i 2018. Foto: Chelsea Lauren/REX/NTB
TO SETT MED TVILLINGER: Sammen med Mariah Carey har Nick Cannon tvillingene Moroccan og Monroe. Her er de på den røde løperen under Nickelodeon Kids' Choice Awards i Los Angeles i 2018. Foto: Chelsea Lauren/REX/NTB Vis mer
Publisert

I 2014, etter seks år som ektepar, kom nyheten om at Nick Cannon (40) og Mariah Carey (52) skulle skilles.

Sammen har de tvillingene Monroe og Moroccan (9).

Etter bruddet fant rapperen lykken med missedronningen Brittany Bell (33), men kort tid senere, i 2015, tok forholdet slutt. Året etter kunne Cannon likevel avsløre at eksen ventet hans barn, og i februar 2017 kom sønnen Golden Sagon (4) til verden.

I desember i fjor fikk Cannon og Bell nok et barn sammen, datteren Powerfull Queen.

Snart seksbarnsfar

Og nå knappe fire måneder etter fødselen melder flere amerikanske medier, deriblant E! News og People, at 40-åringen skal bli pappa igjen.

Denne gangen er det DJ'en Abby De La Rosa (30) som skal være gravid med artistens barn. Og det er ikke bare en baby hun har i magen, men to - noe som betyr at Nick Cannon snart kan smykke seg med tittelen seksbarnsfar.

HARDT UT: Popstjerna Mariah Carey husker godt da hun var på besøk hos Ellen DeGeneres i 2008. Hun ser ikke tilbake på besøket med glede, og går nå hardt ut mot talkshowverten. Bilder fra TV3. Vis mer

Mandag delte den vordende tvillingmoren flere innlegg på sin Instagram-profil hvor hun poserer side om side med Cannon mens hun viser fram gravidmagen.

«Våre kjære sønner - mine mirakelbabyer. Tusen takk for at dere valgte meg som moren deres», starter hun posten med.

«Jeg ber om at Gud gir dere begge styrken til å gå modig inn i deres individuelle sannhet akkurat som deres far».

«Deres far og jeg vil alltid være her for dere begge to; i full forening og støtte. Uansett hva verden kaster deres vei, så vit at tilgivelse er nøkkelen og det som er ment for deg - er for DEG! Vi elsker dere begge to allerede så utrolig høyt og vi gleder oss til å møte dere», står det.

- Jeg er sjokkert

Nick Cannon, som for tiden er aktuell som programleder i den amerikanske versjonen av «Maskorama», er tagget i bildene, men han har foreløpig til gode å uttale seg om den overraskende graviditeten.

LIVREDDE: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes venter sitt tredje barn sammen, men gikk nylig gjennom en veldig dramatisk hendelse. Vis mer

De La Rosas innlegg har i skrivende stund fått nesten 15 000 likerklikk, og i kommentarfeltet er det mange som klør seg i hodet over babynyheten.

- Gratulerer! Visste ikke at du var sammen med Nick Cannon, deler en bruker.

- Denne posten overrasker meg! Å verne om privatlivet er nøkkelen til alle forhold, wow. Jeg er sjokkert. Gratulerer. Dette er fantastisk, mener en annen.

- Nick Cannon er en utrolig støttende far til alle barna sine, skriver enda en etterfulgt av en rekke røde hjerter.

- Er du med i en eller annen form for «Sister Wives», Nick? undres det.

Trekantdrama

Det kan med andre ord være vanskelig å holde tungen rett i munnen når det kommer til Nick Cannon, hans kjærlighetsliv og barn.

I januar gikk ekskjæresten Jessica White (36) hardt ut mot rapperen og skuespilleren i et intervju med kanalen Fox Soul.

White, kjent som modell for undertøysgiganten Victoria's Secret, fortalte da at hun gikk gjennom en spontanabort rett før forholdet med Cannon tok slutt i august i fjor.

Like etter at hun mistet barnet, ble det kjent at Cannon ventet sitt andre barn sammen med ekskjæresten, Brittany Bell.

- Jeg fant det ut på Instagram, akkurat som resten av verden, hevdet White i intervjuet.

Det skal nemlig ha seg slik at White og Cannon hadde en pause i forholdet, og i denne perioden skal han altså ha gjort Bell gravid, ifølge Us Magazine.

- Hun (Brittany Bell, journ.anm.) var klar over at jeg akkurat hadde gått gjennom en spontanabort to uker før hun fortalte at hun var gravid, fordi han (Nick Cannon, journ.anm.) fortalte meg at han hadde sagt det til henne, tordnet White videre til Fox Soul.

36-åringen hevdet også at hun bodde sammen med Cannon i huset hans på denne tiden, noe Bell skal ha vært klar over.

LES OGSÅ: Channing Tatum åpner seg om rollen som alenefar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer