Cristiano Ronaldo:

Blir tvillingfar - igjen!

Nå blir fotballstjernen Cristiano Ronaldo seksbarnsfar.

VENTER TVILLINGER: Cristiano Ronaldo og kjæresten Georgina Rodriguez venter tvillinger. Ronaldo har fra før av tvillinger født ved hjelp av surrogati. Foto: Splash News/ NTB
VENTER TVILLINGER: Cristiano Ronaldo og kjæresten Georgina Rodriguez venter tvillinger. Ronaldo har fra før av tvillinger født ved hjelp av surrogati. Foto: Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære fotballspilleren Cristiano Ronaldo (36) delte torsdag ettermiddag den gledelige nyheten med sine 360 millioner følgere på Instagram.

Han venter altså tvillinger med kjæresten Georgina Rodriguez (27), som tidligere har jobbet som modell for blant annet motemerket Gucci.

Paret har vært sammen siden 2017.

- Gleder oss

Nå er det tydelig at turtelduene gleder seg over den forestående familieforøkelsen. I 2017 ble paret også foreldre til en liten jente, som ble deres første barn sammen.

«Alana Martina har akkurat blitt født. Både Geo og Alana har det bra. Vi er alle veldig glade», skrev portugiseren den gang til sine følgere.

Noen år senere smiler lykken nok en gang for fotballstjernen. På Instagram skriver han følgende:

«Vi kan nå fortelle at vi venter tvillinger. Hjertene våre er fulle av kjærlighet - vi gleder oss til å møte dere», skriver han i bildeteksten, hvor paret ligger smilende sammen i sengen med en rekke ultralydbilder.

Seksbarnsfar

Etter nyheten om familieforøkelsen kan Ronaldo om ikke lenge kalle seg for seksbarnsfar.

Tilbake i juni 2017 ble fotballstjernen også far til tvillingene Eva Maria (4) og Mateo (4) - kort tid før den spanske avisen El Mundo kunne røpe at Ronaldo og kjæresten Georgina ventet sitt første barn sammen, altså datteren Alana Martina (4).

SYKT: Cristiano Ronaldos sønn, Cristiano Jr, har fått seg Instagram. Og han har fått over 1 million følgere, på to dager. Vis mer

LES OGSÅ: Slik setter de fart på forlovelsesryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer