TV-STJERNER: Ari Behn og hans tidligere uvenn, kjendisfotograf Per Heimly, skal nå lage program sammen for NRK.  Foto: SCANPIX
TV-STJERNER: Ari Behn og hans tidligere uvenn, kjendisfotograf Per Heimly, skal nå lage program sammen for NRK. Foto: SCANPIX Vis mer

Blir tv-stjerner på NRK

Ari Behn og Per Heimly skal lage portrettserie.

SEHER.NO:  Det har vært mye turbulens i forholdet mellom prinsessegemal Ari Behn (37) og kjendisfotografen Per Heimly (37) de siste årene.

Behn og Heimly var én gang kjent som kjernen i gruppen som kalte seg «den nye vinen», og veldig gode venner. Men etter at Heimly solgte privatbilder av Ari til ukebladet Se og Hør for flere år siden, ble kjendisfotografen erklært uønsket i de kongelige vennekretser. 

Ari følte seg så sviktet av sin tidligere kamerat at han sa at vennskapet mellom dem var over for godt, men i januar i fjor ble de altså forsont.

Og onsdag kunne VG avsløre at de to nå blir stjerner i et nytt tv-program på NRK.

Ifølge Barbara Jahn, prosjektleder i NRK, skal de tidligere fiendene lage en portrettserie for statskanalen.

- Ari Behn og Per Heimly skal lage en annerledes portrettserie, der de skal møte vanlige mennesker. Det er ennå tidlig i prosessen, konseptet er ikke helt ferdig, men serien skal vises på NRK til neste år, sier hun til VG.

Prosjektlederen sier også at hun ikke har sett tegn på at de to er uvenner lenger. 

- De fremstår som gode venner, slik jeg har møtt dem. Jeg tenkte aldri tanken at de ikke var det, sier hun.

Sist gang Ari Behn laget tv på egen hånd var for daværende Metropol-TV, hvor han vekket mye oppmerksomhet ved å lage en slags reisereportasje hvor han flørtet med narkotika og det han omtalte som «noen polske kjerringer vi har raska sammen». 

Programmet for NRK, som produseres av Rubicon, skal imidlertid bli noe helt annet.

- Det er veldig gøy og veldig spennende. Vi tror det blir bra, selv om det er tidlig å si. Det er over ti år siden jeg pratet med Ari om å lage et tv-program, og selv om det vi lager nå er noe helt annet, er det veldig moro, sier Lasse Hallberg, sjef i Rubicon, til VG.

Hverken Behn eller Heimly ønsket å kommentere tv-planene overfor VG. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Snakker ikke med Ari lenger