Amalie Snøløs og Stian Blipp:

Blir TV 2-stjerne

Snøløs og Blipp skal konkurrere mot hverandre i e-sport på TV.

NY TID I MØTE: Influenser Amalie Snøløs har kapret seg en ny jobb. Foto: Anders Martinsen/ Se og Hør
NY TID I MØTE: Influenser Amalie Snøløs har kapret seg en ny jobb. Foto: Anders Martinsen/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Amalie Snøløs (24) får sitt eget program på TV 2 sammen med Stian Blipp (30). Det forteller kanalen selv i en pressemelding.

De to skal lede hvert sitt profesjonelle e-sportslag, og hver får med seg fire spillere som de skal kjempe sammen med.

NY JOBB: TV-profilen Amalie Snøløs har fått ny jobb som programleder, og blir utfordret av Jonas. Video: Rød Løper Vis mer

- Det beste med å lage dette programmet sammen med Stian er humoren og kjærligheten for gaming. Jeg vet at Stian elsker gaming, og det gjør alt enda gøyere. Han er jo en veldig dyktig programleder med mye erfaring, så jeg prøver å henge med, sier Snøløs i pressemeldingen.

E-SPORT-KRIG: Stian Blipp og Amalie Snøløs på tv-konkurrenter denne vinteren. Foto: Håkon Mæland/TV 2
E-SPORT-KRIG: Stian Blipp og Amalie Snøløs på tv-konkurrenter denne vinteren. Foto: Håkon Mæland/TV 2 Vis mer

- Betyr veldig mye

Blipp forteller at gaming i mange tilfeller har vært redningen for ham, og at det har hatt en positiv effekt på ham.

- Gaming betyr veldig mye for meg. Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte. Jeg har spilt spill siden jeg var 4 år gammel og har egentlig ikke stoppet opp noe særlig siden det. Gaming har blitt brukt som virkelighetsflukt for meg, som sosial omgang, som engelsklærer, det har trent opp fantasien min, tøylet konkurranseinstinktet og gitt meg et pusterom når jeg har trengt det som mest, sier han.

DEBUT: Amalie Snøløs debuterer som skuespiller i sesong 3 av «Semester», serien kjæresten Herman Tømmeraas også spiller i og er med på å produsere. Vis mer

Programmet, som har fått navnet «Blipp vs. Snøløs» har premiere på TV 2 allerede neste uke.

Tidligere e-sport-programleder

Snøløs har tidligere vært på skjermen i gaming-sammenheng. I fjor kapret hun nemlig jobben som programleder for Eserien, en norsk liga i fotballspillet FIFA, på Dplay.

Hun ble kjent i 2017 da hun ar med på «Farmen», og deltok det påfølgende året i «Skal vi danse». Nå har hun flere baller i lufta, blant annet klesmerket Chosen, som hun eier og driver sammen med kjæresten.

Etter å ha røpet at hun var i et forhold i sommer, lettet Snøløs på sløret om forholdet i helga. Da avslørte hun at de hadde møtt hverandre på jobb.

Nerd

Blipp har også hatt flere gamingprosjekter de siste åra. I sommer ble det klart at han hadde kjøpt seg inn i det norske e-sportslaget Nordavind, ifølge Gamer.no.

NY MAKKER: Helene Olafsen er nybakt mamma, og i den anledning leter Stian Blipp etter en ny person han kan lede «Senkveld» sammen med. Vis mer

Da fortalte han til nettstedet at han ønsket å sette e-sport på det norske idrettskartet, og at han ville bidra til å redusere fordommene mot både sporten. Han står også bak podkasten «Nerdelandslaget» - hvor han og makker Andreas Hedemann dykker ned i sin lidenskap.

Den siste tiden har han hatt et prosjekt om å lage Norges feteste gamingrom, noe han har delt med sine Instagram-følgere.

LES OGSÅ: Slik er hun som mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer