MOTTOK TRUSLER: Finn Christian Jagge og hans familie har mottatt trusler etter at kona Trine-Lises firma opprettet nettstedet iam.no. Foto: SCANPIX
MOTTOK TRUSLER: Finn Christian Jagge og hans familie har mottatt trusler etter at kona Trine-Lises firma opprettet nettstedet iam.no. Foto: SCANPIXVis mer

Blir truet på livet

Eks-alpinistens familie er blitt truet med drap og kidnapping.

SEHER.NO: Den tidligere alpinisten Finn Christian Jagge (43), hans kone Trine-Lise (37) og resten av familien, har de siste månedene vært offer for både draps- og kidnappingstrusler.

- Det har vært et veldig trykk utenfra i det siste. Det som bekymrer meg mest er at barna blir dratt inn her, sier Jagge til Se og Hør.

De har mottatt trusselbrev om kidnapping av barna, drapstrusler og uhyggelige telefoner og tekstmeldinger fra ukjente. 

Trine-Lise er sjef i firmaet IM International AS, som startet nettstedet iam.no, der man kan søke i persondata blant Norges befolkning.Siden samler persondata fra skattelister, Google-søk og telefonkatalogen og alt samles på en side. Dette har utløst mye debatt og raseri.  (Les mer om iam.no på Dinside her.)

Reaksjonene har ikke latt vente på seg, og mange har vært av den ubehagelige sorten. Selv bekrefter eks-alpinistens kone truslene overfor Se og Hør, og sier at de har politianmeldt saken.

Les mer om saken i Se og Hør.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg kunne ikke se noe som helst