Hillary Duff og Matthew Koma:

Blir trebarnsforeldre

- Karantenen var kul.

VENTER BARN: Hilary Duff og ektemannen Matthew Koma avslører at de venter barn. Foto: Pa Photos / NTB
VENTER BARN: Hilary Duff og ektemannen Matthew Koma avslører at de venter barn. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Hilary Duff (33) og Matthew Koma (33) kunne ønske sitt første barn sammen, datteren Banks Violet Blair (2), velkommen til verden i 2018.

Fra før av har Duff sønnen Luca Cruz Comrie (8) fra ekteskapet med ishockeyspilleren Mike Comrie (40).

Nå deler stjerneparet gladnyheten om at de venter nok et barn.

«Vi vokser! Mest jeg», skriver skuespilleren til en video av Koma som stryker den voksende gravidmagen.

Se dette innlegget på Instagram

We are growing!!! Mostly me ...

Et innlegg delt av Hilary Duff (@hilaryduff)

Innlegget har i skrivende stund fått godt over fem millioner likerklikk, og gratulasjonene strømmer inn til paret.

Også Koma har delt gladnyheten med sine følgere på Instagram, hvor han skriver følgende:

«Karantenen var kul. Baby nummer 3 - 2021».

Thorbjørn Harr intervjues i forbindelse med at han var aktuell med Kafka på Nationaltheatret. Han hadde derimot fått enda mer oppmerksomhet for kysset med Hillary Duff på filminnspilling i Hollywood. Vis mer

Giftet seg i all hemmelighet

Som nevnt fikk paret datteren Banks Violet i oktober 2018, og året etter kom nyheten om at Koma hadde gått ned på kne og fridd til Duff.

«Han spurte om jeg vil være kona hans», skrev skuespilleren den gang på Instagram, og viste stolt frem en diger forlovelsesring på to søte bilder.

Se dette innlegget på Instagram

He asked me to be his wife♥️

Et innlegg delt av Hilary Duff (@hilaryduff)

Syv måneder etter at Koma gikk ned på kne, ble de erklært mann og kone. Det meldte flere amerikanske medier, deriblant TMZ.

Kilder fortalte til kjendisnettstedet at bryllupet fant sted i parets bakhage i deres hjem i Los Angeles. Kun nære venner og familie var invitert til den intime feiringen.

Kort tid etter at ryktene begynte å versere, bestemte det lykkelige paret seg for å bekrefte giftermålet. Det gjorde Duff ved å dele et bilde på Instagram av seg selv og ektemannen, som poserte foran en bil med påskriften «Just Married».

Se dette innlegget på Instagram

This.

Et innlegg delt av Hilary Duff (@hilaryduff)

Bruden bar en lang, hvit kjole med slør, signert designeren Jenny Packham. Brudgommen gikk på sin side for en klassisk dress, med sløyfe om halsen.

Og nå skal duoen altså bli foreldre nok en gang. Som tobarnsmor og med en travel skuespillerkarriere, har Duff nok å henge fingrene i med både bleieskift, våkenetter og amming. Dette blir det trolig mindre av nå som et nytt barn kommer til verden.

I fjor var hun gjest i podkasten «The Motherly Podcast», og der fortalte hun åpenhjertig om hvordan det var å bli mor for første gang i ung alder, ifølge Eonline.

LIVREDDE: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes venter sitt tredje barn sammen, men gikk nylig gjennom en veldig dramatisk hendelse. Vis mer

Mistet seg selv

Sønnen Luca kom nemlig til verden når Duff bare var 24 år gammel, og det faktum at hun var en ung mor gjorde at hun fort følte seg utenfor i vennegjengen.

- Det var litt ensomt i begynnelsen, ettersom jeg ikke hadde noen venner som hadde fått barn enda. Jeg hadde jobbet i lang tid, så det føltes som et naturlig steg for meg. Jeg visste alltid at jeg ønsket å bli mor, og at det skulle bli min førsteprioritet i livet, sa 33-åringen i podkasten.

Videre innrømmet Hollywood-stjernen at hun mistet en del av identiteten sin etter at sønnen Luca kom til verden.

- Til tider ble jeg trist av å tenke på det, men jeg hadde nok å gjøre. Jeg kan ikke huske at jeg la han fra meg de første tre månedene. Jeg var helt besatt av å søke opp ting, og jeg tok morsrollen så alvorlig at jeg ikke skjønte hvor altoppslukende det kunne være, fortsatte skuespilleren.

GIFTEKLAR: «Ex on the beach»-profil Henrik Borg skal gifte seg med sin svenske kjæreste Lisa. Nå ønsker han seg barn. Video: Rød Løper Vis mer

Til tross for alle utfordringene som følger med som nybakt mor, påpekte den 33 år gamle skuespilleren hvor mektig man føler seg etter å ha født.

LES OGSÅ: I hardt vær etter nytt bilde med datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer