Charlotte Frogner:

Blir tobarnsmor

«Side om side»-stjernen med gladnyhet.

BLIR MAMMA: Skuespiller Charlotte Frogner røper torsdag at hun blir mamma igjen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
BLIR MAMMA: Skuespiller Charlotte Frogner røper torsdag at hun blir mamma igjen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Charlotte Frogner (39) har gjennom en lang fartstid på teaterscenen gjort seg bemerket i norsk offentlighet. Likevel vil nok de fleste dra kjensel på henne for sin medvirkning i «Side om side».

I NRKs komiserie har Frogner over flere år gestaltet rollen som Celine Kopperud, som var kona til Jon Almaas' (51) rollefigur Christian Kopperud.

SPILTE EKTEFELLER: I «Side om Side» spilte Charlotte Frogner og Jon Almaas et noe dysfunksjonelt ektepar. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SPILTE EKTEFELLER: I «Side om Side» spilte Charlotte Frogner og Jon Almaas et noe dysfunksjonelt ektepar. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Privat lever hun livet som småbarnsmor. I 2016 ble hun og samboeren Erlend Nyhammer foreldre for første gang, da paret fikk en liten jente. Hun fikk navnet Karla. Nå kan paret røpe nok en babynyhet.

Babynyhet

Frogner skal nemlig bli mamma igjen, noe hun bekrefter overfor «God kveld Norge».

- Jeg kan bekrefte at jeg skal bli mamma igjen, i desember, sier hun til programmet.

Frogner har tidligere uttalt overfor KK at det å bli mamma er det største som har skjedd i livet hennes.

- Men fødsel og barseltid var fryktelig tøff. Jeg har brukt lang tid på å bearbeide det jeg opplevde, sa hun, og refererte til at hun hadde en alvorlig blodforgiftning.

Hun måtte ta hastekeisersnitt, og lå ti dager på intensivavdelingen i etterkant. Forhåpentligvis går dette svangerskapet enklere for seg.

Sjonglerer

I et tidligere intervju med Dagbladet har Frogner åpnet seg om blant hvordan hun sjonglerer livet som småbarnsmor med en travel karriere.

- Jeg ønsket meg barn og var sånn sett veldig klar for en omveltning, og det er det jo på alle vis, men jeg elsker viktigheten av å følge utviklingen til det lille mennesket. Et viktigere prosjekt skal man lete lenge etter, og så liker jeg hvordan det rykker meg ut av egne tanker og jobbrelaterte utfordringer, sa Frogner.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

I «Side om side»-universet møter man tre vidt forskjellige familier som bor i samme nabolag. Celine og Christian Kopperud har representert den velstående parten, og tv-seerne har tilsynelatende lagt sin elsk på den sirlige karakteren til Frogner.

39-åringen fortalte at det er mange som tror at hun er Celine Kopperud. Hun erkjenner at det finnes visse likhetstrekk, men at det er en tydelig grense for hva som er virkelighet og fiksjon.

- Jeg tenker på henne som en tragisk skikkelse og synes synd på henne. Det er noe litt trist i å måtte heve seg over andre hele tiden.

Frogner har for øvrig vært å se i TV 2-seriene «Det tredje øyet» og «Dag», «Død snø»-filmene og fra 2008 til 2010 hadde hun hovedrollen i dramaserien «Hvaler». I 2015 spilte hun i de to oppsetningene «Sweeney Todd» og «Halve kongeriket» på Det Norske Teatret, der hun er ansatt.

LES OGSÅ: Derfor elsker hun å være gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer