AKTIVE: Cæsar-paret har tidligere uttalt at de liker å gå i teateret for å pleie kjærligheten. Her er de på Grease-premiere i Oslo Spektrum før jul. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no
AKTIVE: Cæsar-paret har tidligere uttalt at de liker å gå i teateret for å pleie kjærligheten. Her er de på Grease-premiere i Oslo Spektrum før jul. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.noVis mer

- Blir sugd inn i hverandre

Hotel Cæsar-paret er fortsatt stormende forelsket.

SEHER.NO: I fredagens VG snakket Hotel Cæsar-paret Kim-Daniel Sannes (22) og kjæresten Jannecke Øinæs (28)ut om hvordan de ble tatt på sengen da de først forelsket seg i hverandre.

Paret har tidligere snakket med Seher.no om hvordan de pleier kjærligheten best mulig, og til VG forteller paret, som også har spilt kjærester på tv-skjermen, at det uten tvil var kjærlighet ved første blikk.

- Jeg var dødsforelsket fra første stund jeg så Jannecke. Jeg visste det bare. Derfra var der full pott. Jeg tenkte bare "chi-ching" - der er hun, forteller Kim-Daniel til VG.

Til avisen forteller Jannecke at det ikke alltid har vært like enkelt å gå rundt superforelsket i hverdagen.

- Når jeg er forelsket, gjennomsyrer det alt jeg gjør. Forelskelse er en rus, den sterkeste rusen jeg har hatt. Jeg klarer jo ikke å tenke på annet!

Har du et tips om kjenidsene ? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Ja, jeg dater en ny mann

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.