Har FIRE BARN: Brad Pitt og kona Angelina Jolie har tre adopsjonsbarn og ett biologisk barn å holde styr på. Geortge Clooney er ikke misunnelig. Foto: All Over Press
Har FIRE BARN: Brad Pitt og kona Angelina Jolie har tre adopsjonsbarn og ett biologisk barn å holde styr på. Geortge Clooney er ikke misunnelig. Foto: All Over PressVis mer

Blir stresset av Pitts barn

- Et enkelt barn gjør meg svært nervøs, sier George Clooney.

SEHER.NO: For ikke så mange månedene siden trodde de fleste at George Clooney skulle leve resten av sitt liv som ungkar. Akkurat det fikk en kvinne ved navn Sarah Larson vendt opp ned på. Men hvis man tror at hun også kan overtale ham til å få barn - da må man nok tro om igjen.

Clooney avslører nemlig at han blir stresset når han er for mye sammen med Brad Pitt, kona Angelina Jolie og deres fire barn.

- Bare et enkelt barn som løper rundt i villaen min gjør meg svært nervøs. Så jeg er helt sikkert ikke en kandidat til å bli årets far, sier han til FemaleFirst.

Hvis det så skulle skje at Clooney vurderer å få seg et barn eller to - da har han Brad der, som minner ham på at "Nei, det skal du ikke".

- Hvis jeg har behov for å omgi meg med barn og å føle at jeg har en kjempestor familie - da kan jeg bare ringe Brad og Angie og be dem komme til meg. Men det er bare for å minne meg selv på hvorfor jeg er så lykkelig uten barn, sier han.

Tidligere har Clooney invitert sine to venner på ferie til villaen hans i Italia, men sannsynligvis blir det ikke noe av i år. Hvorfor? Fordi det simpelthen ikke er plass til "Cirkus Brangelina" akkurat nå.

- Jeg har virkelig ikke plass til alle barna deres. Brad og Angelina har i tillegg et sikkerhetsoppbud på cirka 20 sortkledde fyrer med walkie-talkie, og som lager ganske så mye oppmerksomhet, sier filmstjernen til FemaleFirst.

Hvis Clooney føler at han ikke har plass til den store familien, får han det neppe i framtiden heller - med mindre han kjøper seg et slott. Angelina har som kjent bekreftet sin graviditet, og hvis ryktene snakker sant skal det være snakk om tvillinger.

Fra før av har paret tre adopsjonsbarn, Zahara (3), Maddox (6) og Pax (4). I tillegg har de deres to år gamle biologiske datter, Shiloh.

LES OGSÅ: Brangelina i familie med Obama og Clinton