FÅR STOR-ROLLE: Ewan McGregor får en av hovedrollene i "oppfølgeren" til "The Da Vinci Code".  Foto: All Over Press
FÅR STOR-ROLLE: Ewan McGregor får en av hovedrollene i "oppfølgeren" til "The Da Vinci Code". Foto: All Over PressVis mer

Blir stjerne i Da Vinci-oppfølger

Ewan McGregor får en av hovedrollene i "Angels and Demons".

SEHER.NO: "Star Wars"-helt Ewan McGregor (36) blir et av trekkplastrene i oppfølgerfilmen til megasuksessen "The Da Vinci Code", skriver The Mirror.

Handlingen i den filmen "Angels and Demons", som også er basert på en roman av bestselger Dan Brown, er lagt til Vatikanet i Roma. Og i likhet med "The Da Vinci Code" handler også denne filmen om mye omdiskuterte myter og teorier omkring religion.

Tom Hanks (51) skal gjenoppta rollen som hovedpersonen, professor Robert Langdon, mens McGregor blir å se i rollen som den sveitsiske vaktsjefen Commander Olivetti.

Ifølge kilder passer skotske McGregor, som nylig ble operert for hudkreft, perfekt til rollen.

- Dette er en meget god rolle for Ewan, sier kilden.
Den israelske stjerneskuespillerinnen Ayelet Zurer (38) blir å se som Vittoria Vetra, den kvinnelige hovedrollefiguren i filmen.

Det var lenge rykter om at den australske filmskjønnheten Naomi Watts (39) skulle spille den kvinnelige hovedrollen, men disse ser altså ut til å være falske.

"Angels and Demons" var også en av filmene som måtte lide på grunn av manusforfatterstreiken i Hollywood i fjor. Innspillingen av filmen måtte utsettes, noe som har ført til en forsinket premieredato.

"Angels and Demons" har planlagt kinopremiere våren 2009.

LES OGSÅ: - De nye superhomsene