Blir «starstruck» av kjæresten

Se eksklusiv video fra Farmen-festen!

SEOGHØR.NO: Farmen-deltaker Mari Gjørva (20) tok med seg kjæresten Eivind da det ble arrangerte Farmen-fest i forbindelse med finalen søndag kveld.

FORELSKET: Farmen-Mari tok med seg kjæresten Eivind med seg på finalefesten på Stratos i Oslo. Han kunne avsløre overfor Seoghør.no at han ble starstruck av sin søte kjæreste. Foto: Werner Juvik / Se og Hør
FORELSKET: Farmen-Mari tok med seg kjæresten Eivind med seg på finalefesten på Stratos i Oslo. Han kunne avsløre overfor Seoghør.no at han ble starstruck av sin søte kjæreste. Foto: Werner Juvik / Se og Hør Vis mer

Og for Gjørvas kjæreste var det ekstra spesielt å møte alle deltakerne som han har sett kjempe side om side med kjæresten Mari på TV.

- Ja, det er en spesiell opplevelse! Det er uvant å høre stemmene deres nå, som man bare har hørt på TV.

- Hvem er det du blir mest «starstruck» av da?

- Nei, det må vel bli hun her det!, sier Eivind og tar et godt tak rundt kjæresten.

Det var den 45 år gamle politimannen Morten Heggdal som til slutt stakk av med seieren i den populære realityserien på TV 2 - og som seg hør og bør ble han søndag kveld feiret med en real fest.

Seoghør.no var med på festlighetene som ble holdt på utestedet Stratos i Oslo, og øverst i saken kan du se eksklusiv video fra festen!

LES OGSÅ: - Jeg ville skutt ham hvis jeg kunne