- Blir slank av alt stresset

Travle dager med TV-innspilling gjorde at «Luksusfellen»-Silje fant formen kort tid etter fødselen av sitt tredje barn.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I sommer ble Luksusfellens programleder Silje Sandmæl (35) mor for tredje gang. Den nyfødte fikk navnet Celia etter en stavefeil på et bordkort.

Svangerskapet var ingen hindring for karrieren og Silje var gravid da hun spilte inn siste sesong av programmet og kort tid etter fødselen var Sandmæl tilbake foran kameraet. Hun tror det er det hektiske tempoet som gjør at hun holder seg slank.

- Blir slank av alt stresset

- Jeg tror det er alt stresset. Det er «Masterchef» og «Luksusfellen». Jeg jobber én dag i uken også, så det blir veldig hektisk. Jeg går lange turer og koser meg veldig som trebarnsmamma, sier hun.

Den minste har allerede fått være med mamma på TV-innspilling.

- Jeg har en fantastisk mann som tar seg av barna og en bestemor, moren min som sitter ofte barnevakt. Det går fint å kombinere karriere og familie og jeg tror det er sunt å savne barna litt. Hun minste, på åtte uker, har jeg med på innspilling, forteller Silje når Seoghør.no møtte henne på lanseringen av «Masterchef».

Silje er en av kjendisdeltagerne som blir bedømt av blant andre Eyvind Hellstrøm.

- Økonomi kan jeg. Å lage mat trodde jeg at jeg kunne før jeg ble med på «Masterchef». Men der møter man noen ekstreme utfordringer som jeg ikke alltid klarer å takle så bra.

Det er Sandmæl som er kokken i familien på fem.

- Nå har jeg tre barn og en mann som ikke lager mat. Det er jeg som lager maten hver eneste dag. Jeg tar ofte snarveier, men etter å ha vært med på «Masterchef» lager jeg alt fra bunnen av.

Se «Masterchef» mandag til torsdag kl. 19.30 på TV3.

LES OGSÅ: Datteren fikk navn etter en trykkfeil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer