Courteney Cox:

- Blir skikkelig flau

Stjernens datter liker ikke nødvendigvis alt moren gjør.

IKKE IMPONERT: Courteney Cox gjør ikke alt riktig når hun publiserer ting på Instagram, ifølge datteren. Foto: Kevin Winter/Getty Images for Deadline Hollywood /AFP/NTB

IKKE IMPONERT: Courteney Cox gjør ikke alt riktig når hun publiserer ting på Instagram, ifølge datteren. Foto: Kevin Winter/Getty Images for Deadline Hollywood /AFP/NTB

Vis mer
Publisert

«Friends»-stjernen Courteney Cox (57), som nylig har vært aktuell i filmen «Scream 5», røper nå at datteren ikke nødvendigvis er storfan av at hun publiserer både det ene og det andre i sosiale medier.

I et nytt intervju med InStyle, gjengitt av People, forteller skuespilleren at hennes 17 år gamle datter, Coco Arquette, blir flau over mange av Instagram-innleggene hennes.

- Skikkelig flau

- Coco blir skikkelig flau over mange av tingene jeg legger ut på Instagram, innrømmet Cox i intervjuet og fulgte opp:

- Noen ganger finner jeg ting på TikTok og legger det på Instagram og hun kan si: «Mamma, det er så ut».

KALKUN: Courteney Cox er mest kjent for å ha spilt Monica Geller i TV-serien «Friends», og der er det spesielt en scene hun huskes for. Den har hun gjenskapt til glede for fansen. Video: Courteney Cox / Ingebjørg Iversen Vis mer

Stjernen forteller også om at hun en gang la ut en dansevideo av seg selv, og at datteren da ble særdeles pinlig berørt.

Cox følger opp med å fortelle at når hun nå ser tilbake på det, så blir hun i grunn ganske pinlig berørt selv.

Vanskelig å imponere

Dette er ikke første gangen «Friends»-stjernen uttaler seg om datteren. I mars fortalte hun at Coco slettes ikke var lett å imponere.

BASSENGMORO: Courteney Cox får ros fra både venner og fans etter at hun la ut en badevideo utenom det vanlige. Vis mer

Selv om den kjente skuespilleren tar med seg store kjendiser til hjemmet deres, betyr ikke det at datteren blir verken starstruck eller spesielt begeistret.

- Jeg kan bare ikke imponere den jenta, jeg kan bare ikke, fortalte Cox da hun gjestet «Jimmy Kimmel Live!», ifølge People.

Et eksempel som kom frem, er at artisten Ed Sheeran (31) visstnok stadig er på besøk hos Cox, og at hun en kveld spurte om datteren ville synge med ham. Men det var datteren langt ifra interessert i, ifølge skuespilleren.

Coco er Cox sitt eneste barn, som hun har med skuespilleren David Arquette (57). De to var gift fra 1999 til 2013.

LES OGSÅ: Åpner seg ytterligere om «Friends»-tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer