Blac Chyna og Rob Kardashian:

Blir skandale-paret gjenforent?

Blac Chyna avslører romantiske følelser for ekskjæresten.

FØLELSER: I et nylig intervju avslører Blac Chyna at hun ikke utelukker å gå tilbake til eksforloveden Rob Kardashian. Foto: NTB Scanpix
FØLELSER: I et nylig intervju avslører Blac Chyna at hun ikke utelukker å gå tilbake til eksforloveden Rob Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke å overdrive når man sier at forholdet mellom realitystjernen Rob Kardashian (31) og ekskjæresten Blac Chyna (30) har vært turbulent.

Det er over et år siden det stormet som verst da Rob delte nakenbilder av Blac Chyna i sosiale medier, og rettet også grove anklager mot henne, om blant annet misbruk av rusmidler - og utroskap.

Rob har i senere tid gått til sak mot sin tidligere forlovede, og har anklaget henne for mishandling. Etter at datteren Dream Renee (1) kom til verden i november 2016, har krangelen også handlet om omsorgsrett for den lille jenta.

Romantiske følelser

Til tross for flere år med offentlig og brutal krangling ser det nå ut til at pipa har fått en helt annen lyd.

I et intervju med Daily Mail TV, gjengitt av Hollywood Life, skal Blac Chyna ha uttalt at hun ikke utelukker en gjenforening med sin tidligere forlovede Rob Kardashian.

Det er i en samtale om det fortsatt er romantiske følelser mellom de to, og om hun kunne tenke seg å gå tilbake til ham, at hun svarer følgende:

- Ja, kanskje. Vi får se.

- Vi elsket hverandre

Til tross for duoens tidvis offentlige og brutale krangling, skal Blac Chyna ha innrømmet at det fremdeles har vært sterke følelser mellom dem de siste årene.

Hun skal ha innrømmet at det var ekte kjærlighet mellom dem, og at deres felles datter var et symbol på den kjærligheten.

- Jeg følte mange misforsto hele situasjonen, skal Blac Chyna ha sagt.

- Jeg kunne ikke fått en så vakker og smart jente som Dream hvis det var på noen annen måte. Du kan se på ansiktet hennes at hun er laget av kjærlighet, la hun til.

Saken fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

Night ☺️

Et innlegg delt av Blac Chyna (@blacchyna)

Gravidrykter

Kort tid etter det turbulente året med Rob Kardashian ble det i mars kjent at Blac Chyna hadde funnet kjærligheten på ny med elleve år yngre YBN Almighty Jay, eller Jay Bradley.

Noen måneder senere startet spekulasjonene om at Blac Chyna ventet barn med den unge rapperen å svirre.

- Jeg bruker ikke kondom. Jeg hadde ikke ligget med en dame jeg ikke ville at skulle bli gravid, skal Jay ha uttalt til US Weekly den gang.

Men om Blac Chyna faktisk var gravid valgte imidlertid begge å ikke kommentere.

Nytt fokus

Etter nylige bilder å dømme ser det imidlertid ut til at spekulasjonene ikke holder mål.

Forrige uke dukket nemlig 30-åringen opp på prisutdelingen BET Hip Hop Awards i Miami, der hun troppet opp i en åletrang, gjennomsiktig kjole uten antydning til noen babymage.

IKKE GRAVID: Blac Chyna avkreftet gravidryktene da hun troppet opp i en åletrang kjole under BET Hip Hop-utdelingen forrige uke. Hun har også avslørt at hun nyter tiden som singel om dagen. Foto: NTB Scanpix
IKKE GRAVID: Blac Chyna avkreftet gravidryktene da hun troppet opp i en åletrang kjole under BET Hip Hop-utdelingen forrige uke. Hun har også avslørt at hun nyter tiden som singel om dagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forholdet til Jay skal heller ikke holdt lenger enn et par måneder før det ble slutt. I TV-intervjuet med Daily Mail skal Blac Chyna ha uttalt at hun nyter singellivet.

Til nettstedet fortalte hun blant annet at hun for tiden fokuserer på karrieren, og på hennes to barn, Dream (1) og King Cairo (5), som hun har fra et tidligere forhold med rapperen Tyga (28).

LES OGSÅ: Dette svarer hun på babyryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer