Kim Kardashian og Kanye West skilles:

Blir sjekket opp etter bruddet

Skuespiller Nicholas Braun holder ikke igjen når han snakker om skilsmissen mellom Kim Kardashian og Kanye West.

PÅ VEI MOT SINGELLIVET: Kim Kardashian er offisielt på vei ut av ekteskapet med Kanye West, og kan nok både more seg over - eller klø seg i hodet - over mer eller mindre seriøse forsøk på å sjekke henne opp. Foto: Robert O'Neil / Splash News/ NTB
PÅ VEI MOT SINGELLIVET: Kim Kardashian er offisielt på vei ut av ekteskapet med Kanye West, og kan nok både more seg over - eller klø seg i hodet - over mer eller mindre seriøse forsøk på å sjekke henne opp. Foto: Robert O'Neil / Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld kom nyheten om realitystjernen Kim Kardashian West (40) hadde søkt om skilsmisse fra Kanye West (43).

Det ble bekreftet overfor TMZ, etter en lang periode med spekulasjoner. Duoen giftet seg i 2014, og har siden blitt en familie på seks. Nå er imidlertid en epoke over, og reaksjonene har ikke latt vente på seg.

En som på spøkefullt vis nå ser sin mulighet til å få Kardashians oppmerksomhet i kjølvannet av nyheten, er den 32 år gamle skuespilleren Nicholas Braun, kjent fra HBO-serien «Succession».

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

- Hvor skal de ta veien videre?

I en video på nesten tre minutter delt på Instagram snakker skuespilleren uten filter om stjerneparets skilsmissenyhet. «Det handler om å møte nye mennesker», skriver han til videoen, hvor han har tagget Kardashian.

VEKKER OPPSIKT: Skuespiller Nicholas Braun får stor oppmerksomhet etter at han delte en video om Kim Kardashian og Kanye Wests skilsmisse. Foto: Jordan Strauss / Invision / NTB
VEKKER OPPSIKT: Skuespiller Nicholas Braun får stor oppmerksomhet etter at han delte en video om Kim Kardashian og Kanye Wests skilsmisse. Foto: Jordan Strauss / Invision / NTB Vis mer

Innledningsvis i videoen legger ikke skuespilleren skjul på at han blir nedfor av Kardashian og Wests skilsmissenyhet.

«Det er vondt å tenke på hvordan de har det og hvordan hun føler seg. Jeg bare lurer på hvor de skal ta veien videre? Hvor skal hun dra på dette tidspunktet? Hun har vært gjennom tre ekteskap nå - er hun egentlig villig til å ta en sjanse og møte en ny fyr på dette tidspunktet?» sier han.

Videre stiller han spørsmål ved om realitystjernen er interessert i å møte en som kan få henne til å le, eller føle seg lav fordi han er så høy.

«Eller bare en fyr som strekker ut ei hånd og snakker om henne på internett? En fyr som lager en video som dette, og som prøver å finne en måte å snakke med henne på fordi han ikke kjenner noen som kjenner henne», fortsetter han, og legger til:

«Og hun kan se på ham og tenke: «Dette er litt annerledes. Denne fyren er rar, men kanskje på en bra måte». Og han tenker for seg selv: «Ja, du har rett. Det er noe ekte her, og det er noe bra». Det er en dyp forståelse mellom disse to sjelene».

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

- Gi henne litt tid

Avslutningsvis utbryter skuespilleren at alt han lurer på er om noe som dette kan skje Kim Kardashian i nærmeste framtid.

Det kan se ut til at skuespilleren spøker, men flere medier tolker det derimot som at Braun faktisk gjør et ekte forsøk på å få oppmerksomheten til realitystjernen.

Om Kardashian har sett videoen eller ikke er hittil uvisst, men at den har fanget oppmerksomheten til flere andre er ingen hemmelighet.

I skrivende stund har videoen fått over 148 000 visninger og over 900 kommentarer, flere av dem fra skuespillerens berømte venner.

PARIS-EPISODEN: I 2016 ble Kim Kardashian Wests verden snudd på hodet etter at hun ble ranet i leiligheten sin i Paris. Nå åpner hun opp om hva som skjedde. Video: Netflix Vis mer

«Hun ville vært helt sinnssyk hvis hun lot denne muligheten passere», kommenterer skuespiller Christopher Mintz-Plasse (31), mens «Riverdale»-stjernen Lili Reinhart (24) skriver følgende:

«Gi henne litt tid, hun vil endre mening til slutt».

Nicholas Braun er imidlertid ikke den eneste som har reagert på skilsmissenyheten mellom det profilerte paret. Fansen har nærmest stormet til sosiale medier for å dele glede, frustrasjon og tårer.

SKAPER REAKSJONER: Da skilsmissenyheten om Kim Kardashian og Kanye West ble kjent, var fansen kjappe til å dele meningene sine i sosiale medier. Foto: Evan Agostini / INVISION / NTB
SKAPER REAKSJONER: Da skilsmissenyheten om Kim Kardashian og Kanye West ble kjent, var fansen kjappe til å dele meningene sine i sosiale medier. Foto: Evan Agostini / INVISION / NTB Vis mer

Spesielt på Twitter har reaksjonene strømmet inn.

«KimYe-skilsmissen er så rar, fordi vi så den komme, men samtidig trodde jeg virkelig det skulle vare», har en skrevet på Twitter.

KLEINT: Da rettsaken om OJ Simpson pågikk, og Robert Kardashian var en av hans advokater, ble Kim Kardashian West tatt for å være farens elsker. Video: Netflix Vis mer

«Å se Kim og Kanye skille seg er trist. Liksom, ja, vi så det komme, men jeg jubler ikke over at noen mister familien sin. Kim har virkelig gjort sitt beste. Kanye har også prøvd. Til slutt viste det seg derimot at det ikke var nok», har en annen trist fan skrevet.

«Omg, hjertet mitt er knust. Er det virkelig sant? Skal du skille deg? Jeg gråter … dette er forferdelig», har en tredje skrevet.

LES OGSÅ: - Glad han slipper smertene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer