John Carew:

- Blir sikkert tøffe tak til tider

Den tidligere fotballstjernen letter på sløret om den kommende familieforøkelsen og papparollen.

SNART TOBARNSFAR: John Carew skal om kort tid bli pappa for andre gang. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
SNART TOBARNSFAR: John Carew skal om kort tid bli pappa for andre gang. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Det har gått fort i svingene for den tidligere fotballstjernen John Carew (41) etter at det ble kjent at han hadde funnet kjærligheten med influenser Pernille Juvodden (24) i mai i fjor.

Nesten fem måneder senere røpet paret at de venter sitt første barn sammen. Samme måned meddelte de også om det er en gutt eller jente paret skal bli foreldre til.

Duoen hadde nemlig hatt en såkalt gender reveal, hvor kjønnet blir avslørt, og ut av en stor svart ballong kom det rosa konfetti, noe som altså betyr at paret venter en liten jente sammen.

I disse dager er terminen rett rundt hjørnet, og paret venter trolig spent på å få ønske datteren sin velkommen til verden.

- En annen tid

Denne uken dukker Carew opp i komiker Morten Ramms (42) podkast «Må på behandling - med Morten Ramm», og der kommer de inn på den kommende familieforøkelsen og papparollen.

Den tidligere fotballstjernen har nemlig allerede en sønn, Tyrese, som ble født i 2004. I podkasten får Carew spørsmål fra Ramm om hvordan det blir å ha pappaperm i pandemien. På dette svarer Carew:

- Det blir sikkert tøffe tak til tider, men jeg gleder meg som bare det, fy søren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer