John Carew:

- Blir sikkert tøffe tak til tider

Den tidligere fotballstjernen letter på sløret om den kommende familieforøkelsen og papparollen.

SNART TOBARNSFAR: John Carew skal om kort tid bli pappa for andre gang. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
SNART TOBARNSFAR: John Carew skal om kort tid bli pappa for andre gang. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Det har gått fort i svingene for den tidligere fotballstjernen John Carew (41) etter at det ble kjent at han hadde funnet kjærligheten med influenser Pernille Juvodden (24) i mai i fjor.

Nesten fem måneder senere røpet paret at de venter sitt første barn sammen. Samme måned meddelte de også om det er en gutt eller jente paret skal bli foreldre til.

Duoen hadde nemlig hatt en såkalt gender reveal, hvor kjønnet blir avslørt, og ut av en stor svart ballong kom det rosa konfetti, noe som altså betyr at paret venter en liten jente sammen.

I disse dager er terminen rett rundt hjørnet, og paret venter trolig spent på å få ønske datteren sin velkommen til verden.

- En annen tid

Denne uken dukker Carew opp i komiker Morten Ramms (42) podkast «Må på behandling - med Morten Ramm», og der kommer de inn på den kommende familieforøkelsen og papparollen.

Den tidligere fotballstjernen har nemlig allerede en sønn, Tyrese, som ble født i 2004. I podkasten får Carew spørsmål fra Ramm om hvordan det blir å ha pappaperm i pandemien. På dette svarer Carew:

- Det blir sikkert tøffe tak til tider, men jeg gleder meg som bare det, fy søren.

STOLT: Pål «Onkl P» Tøyen ville ikke ha barn før «ting var på stell». Nå har han en datter på tre år. Video: «Hver gang vi møtes - jubileum», TV 2 Vis mer

Den tidligere fotballstjernen legger ikke skjul på at det var annerledes å bli pappa til sønnen Tyrese midt i fotballkarrieren.

- Det var en helt annen tid, jeg bodde i utlandet så jeg fikk ikke ta del i oppveksten hans på samme måte som jeg får med den babyen her, innrømmer han.

Carew forklarer videre at etter at han flyttet hjem fra utlandet og la fotballkarrieren på hylla, fikk han komme nærmere sønnen og resten av familien.

- Han er søren meg lik meg. Han går på skole og så er han basketballspiller. Jeg har vært med han og spilt basketball ute, og han har sinnssyk god teknikk og spenst, veldig atletisk. Han er 192 høy og 16 år, så han kommer sikkert til å bli noen centimeter til, så han har høyden, fortsetter han.

John Carew har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

SETTES UT: I «Ex and the City» fikk Linn Wøyen Lenes kjæresten til å svette da hun fortalte om resultatet av en graviditetstest. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Ingen selvfølge

Som nevnt er terminen for Carew og Juvoddens barn rett rundt hjørnet. Nylig fortalte Juvodden overfor Se og Hør at hun ble fortalt at det ikke var noen selvfølge at hun kom til å bli gravid.

24-åringen har nemlig endometriose, som er relatert til barnløshet. Ifølge Lommelegen sliter en tredel som har diagnosen med å bli gravide. Juvodden forklarte derfor at hun og Carew regnet med at det kom til å ta en god stund å bli gravide, og at det muligens ikke ville gå overhodet.

MÅTTE OPERERE: For fire år siden ble Pernille Juvodden diagnostisert med endometriose. Her er bilde av magen etter operasjonen. Foto: Privat
MÅTTE OPERERE: For fire år siden ble Pernille Juvodden diagnostisert med endometriose. Her er bilde av magen etter operasjonen. Foto: Privat Vis mer

- At det da gikk så fort for oss var ikke annet enn en stor overraskelse og glede da det var veldig ønsket fra vår side, sa hun.

- Hvordan har sykdommen påvirket graviditeten?

- Jeg har egentlig bare følt meg bedre og kost meg masse. Sett bort ifra litt typiske gravidplager i ny og ne har reisen vært fantastisk så langt. Jeg har hatt disse sykdommene i så mange år, og har lært utrolig mye på veien om helse og kvinnekroppen slik at jeg har kunnet gjøre tiltak og gode valg underveis, svarte den vordende moren.

AVSLØRER: I denne ukens episode av «Sofa» ser Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl på Selda Ekiz som er på Lindmo og snakker om graviditeten. Da avslører Martine at hun ønsker seg tvillinger. Vis mer

LES OGSÅ: Derfor er de ikke forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer