Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl:

Blir satt ut av «Paradise»-kjærestens svar

- Må vurdere forholdet.

HVEM ER PENEST?: Kjærestepar Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl reiste tilbake til «Paradise Hoel», stedet de ble forelsket, for å jobbe i produksjonen. Da ga Se og Hør dem en utfordring, som sistnevnte i hvert fall synes var litt vanskelig. Video: Marie Røssland Vis mer

Ikke bare stakk Martine Lunde (22) av med seieren i fjorårets utgave av «Paradise Hotel», men hun vant også hjertet til Aleksander Sæterstøl (22).

Duoen falt pladask for hverandre inne på hotellet, og et par måneder etter innspillingen kunne de avsløre for Se og Hør at de hadde blitt kjærester.

- Det bare skjedde naturlig. Hun er først og fremst en utrolig snill jente, som behandler meg kjempebra, sa Aleksander den gang.

I januar fikk duoen reise tilbake til Mexico der det hele startet, for å jobbe i produksjonen i årets sesong. Da ga Se og Hør dem en utfordring, som Aleksander i hvert fall syntes var litt vanskelig.

Se video øverst i saken!

Ny utfordring

Martine Lunde var allerede et kjent fjes for mange da hun sjekket inn på hotellet i fjor, med sine mange følgere i sosiale medier.

Forrige uke ble det også kjent at hun er en av deltakerne i den nyeste sesongen av «Farmen kjendis» på TV 2.

- Jeg lurer jo litt på hva jeg gjør her, for dette er så langt fra min hverdag som det går an å komme. Samtidig kunne jeg ikke gå glipp av det, fortalte hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: De beste gullkornene fra ti år med «Paradise Hotel»