<strong>BLIR SAMBOERE:</strong> P3-programlederne Tuva Fellman og Ronny Brede Aase blir samboere i Oslo etter fem år i avstandsforhold. Her var paret under NRKs presentasjon av høstens TV-programmer i sommer. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
BLIR SAMBOERE: P3-programlederne Tuva Fellman og Ronny Brede Aase blir samboere i Oslo etter fem år i avstandsforhold. Her var paret under NRKs presentasjon av høstens TV-programmer i sommer. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

P3-paret Ronny Brede Aase og Tuva Fellman:

Blir samboere etter fem år med avstandsforhold

P3-Tuva forlater Trondheim for jobb i P2, Oslo-liv og samboerskap med kjæresten og kollega Ronny Brede Aase.

Publisert

(Se og Hør): Radiovertene Ronny Brede Aase (31) og Tuva Fossum Fellman (30) har fått latteren i gang hos mang en nordmann gjennom sine mange år som programledere for hver sine P3-programmer.

Mens den prisbelønte Brede Aase har vært programleder og morgenfugl i «P3morgen» helt siden 2009, har kjæresten, Tuva Fellman, på sin side ledet programmene «Hallo P3», «Juntafil» og i høst også programmet «Verdens Rikeste Land» fra NRKs lokaler på Tyholt i Trondheim. Duoen har også i flere år vært blant radiokanalens programledere som har ledet den 100 timer lange direktesendte radiosendingen under «P3-aksjonen».

Men til tross for sin felles arbeidsgiver har paret i løpet av sitt forhold aldri bodd i samme by. Det akter de nå å endre på, når Oslo-jenta Fellman går fra sin P3-jobb i Trondheim til et vikariat som produsent i samfunnsmagasinet «Ekko» på P2 i Oslo.

AVSLØRER RADIOTABBE: P3-paret Ronny Brede Aase og Tuva Fossum Fellmann avslører sine største radiotabber på P3s 20-årsjubileumsfest. Video: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer Vis mer

Det annonserte programlederen selv i gårsdagens sending av «Verdens Rikeste Land».

- Det blir veldig spennende, jeg gleder meg. Jeg kjenner at jeg nå begynner å bli svett, nervøs, glad, gira, alt på en gang, fortalte Fellman i programmet, etter at hun uttalte at paret nok aldri før har vært sammen i mer enn fem uker av gangen, ettersom de har vært i et avstandsforhold.

Fem år med avstand

En annen som gleder seg over Fellmanns flytteplaner er hennes framtidige samboer, Brede Aase.

- Jeg gleder meg veldig, veldig etter fem år i avstand. Det blir gøy å ha ekte hverdager sammen, og slappe lørdager med gryter som putrer, rødvin i glasset og NRK klassisk på radioen, skriver han i en sms til Se og Hør.

- Vi blir nok et par som blir «overkeene» på å invitere til middagsselskap. Det er sånn jeg ser for meg at det blir. Så får vi se, da, legger han til.

Brede Aase eier for tida en 30 m² leilighet i Oslo, men nå skal paret sammen ut på leiemarkedet for å få noen flere meter å boltre seg på, ifølge den populære radioverten.

- Det blir konge å tilbringe tid sammen på mer enn 30 kvadrat!

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>SAMMEN PÅ PRISUTDELING:</strong> I slutten av november var det duket for P3s prisutdeling «P3 Gull», og P3-programlederne var naturlig nok til stede. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
SAMMEN PÅ PRISUTDELING: I slutten av november var det duket for P3s prisutdeling «P3 Gull», og P3-programlederne var naturlig nok til stede. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix Vis mer

Legger ned programmet

For en drøy uke siden ble det også kjent at Fellmanns kollega i radioprogrammet «Verdens Rikeste Land», Niklas Baarli, forlater NRK P3 etter åtte år til fordel for nye utfordringer i Radio 1.

Han skal, ifølge Medier24, være en del av radiokanalens morgenteam sammen med tidligere TV2-sportsanker Samantha Skogrand (28) og komiker Lars Berrum (31).

Dermed legger NRK ned P3-programmet etter drøye fem år på lufta.

BRYTEKAMPEN: En hysterisk oljebryting-video av Silje Nordnes og daværende P3-programleder Live Nelvik, ble svært populær under P3-aksjonen i 2013. I 2014 gjorde gutta det samme. Video: NRK/P3 Vis mer Vis mer

Ledet fredagskvelden i beste sendetid

Denne høsten har radioprofilen Brede Aase også vært å se på tv-skjermen.

I beste sendetid fredag kveld har han ledet programmet «Linn og Ronnys Tacoshow», sammen med skuespiller, komiker og NRK-kollega Linn Skåber (47).

I programmet har vi kunnet se at de to programlederne har rykket inn i et tilfeldig hjem fredag kveld for å lage tv-show.

- Vi stormer liksom inn i fredagstaco-kvelden til noen, helt uanmeldt. Og vi har selvfølgelig gjort grundig research på forhånd, så vi veit hvilke artister og kjendiser de ønsker å møte. Så konseptet er på en måte å lage et show der familien er publikum i sitt eget hjem, fortalte radioprofilen til Se og Hør i forkant av premieren.

Hvorvidt duoen blir å se i flere sesonger av tacoshowet, er fortsatt uvisst.

LES OGSÅ: Falt stygt og tisset på seg under sending

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer