LYKKELIGE: Ifølge David er kona Victoria den eneste kvinnen i livet hans. Foto: All Over Press
LYKKELIGE: Ifølge David er kona Victoria den eneste kvinnen i livet hans. Foto: All Over PressVis mer

Blir rik etter utroskapsrykter?

Fotballhelten mottar erstatning fra London-avis etter falske rykter.

SEHER.NO: Fotballstjernen David Beckham (34) har måttet tåle flere utroskapsrykter rundt seg de siste årene, og sist ut var det han og den ungarske modellen Mariann Fogarasy som ble koblet sammen.

Ryktene ble senest i mai avvist på det sterkeste av den verdenskjente fotballspilleren, som insisterte på at hans livs kjærlighet er kona Victoria (35).

Nå har det kommet fram at historien om affæren til den ungarske modellen bare var oppspinn, og ifølge PerezHilton kan Beckham nå vente seg en ukjent sum penger i erstatning fra The Daily Star, som var de første til å spre de falske ryktene. 

London-avisa publiserte saken i april og skrev at David hadde sendt e-poster med modellen, samt forsøkt å komme i kontakt med henne med invitasjoner til private fester.

34-åringen saksøkte med ett avisen, og nå ser det ut til at fotballspilleren han tjene noen ekstra kroner på avisens historie.

En rettsal i London avgjorde tirsdag at avisen hadde gjort en feil, og en representant fra The Daily Star måtte beklage for pinlighetene og stresset saken har påført Beckham-familien.

- Jeg flørter ikke med andre kvinner, jeg lever og ånder for Victoria, uttalte kjekkasen senest i mai til en italiensk avis.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - I samme kjole og sko som Posh