PROVOSERT: Paradise Hotel og Big Brother mangler mål og mening, mener Jørgen.  Foto: TVNorge
PROVOSERT: Paradise Hotel og Big Brother mangler mål og mening, mener Jørgen. Foto: TVNorge Vis mer

- Blir provosert av reality

Men det gjelder ikke "Ungkaren".

Publisert
SEHER.NO: Jørgen Festervoll (30) er egentlig konsulent i energibransjen, men er kjent for folk flest som "Ungkaren" på TVNorge.

Torsdag ble det kjent at han valgte Katinka Hellan (21) foran finalekonkurrenten Silje Haukner (39). Da hadde han over flere uker kunnet velge og vrake blant et knippe 20-årige og 40-årige kvinner som konkurrerte om å vinne hans gunst.

Men selv om han nå har gjort navnet og fjeset sitt kjent fra store reklameplakater og gjennom bred dekning i mediene, er han provosert av reality-tv-dekningen i Norge.

På spørsmål fra Dagladet om hva som provoserer ham mest i norsk kulturliv, svarer han slik:

- Hvor mye plass poengløse reality-programmer får i kulturmediene. Noen vil si at "Ungkaren" rammes av den samme kritikken, men jeg mener programmet har en prisverdig grunntanke om å finne kjærligheten, som "Paradise Hotel" og "Big Brother" fullstendig mangler. Der er det verken mål eller mening ut over å vise mennesker som drikker seg drita og har sex.

Ennå har verken Jørgen eller hans utvalgte Katinka villet utdype om de føler at de har funnet kjærligheten.

- Det at vi var forelsket da, betyr ikke at vi var forelsket etterpå.., har Katinka tidligere sagt til Seher.no.

Like etter utvelgelsen som fant sted under innspillingen i Sør-Afrika tidligere i vinter. Fikk det ferske paret et par dager alene uten kameraer til stede. Dermed fikk de lære hverandre enda bedre å kjenne.

- Vi kalte oss ikke kjærester, men den tittelen betyr vel egentlig ikke så veldig mye. Der og da fikk vi i hvert fall snakket ut sammen på en litt dypere måte, hva man føler og slike ting. Disse to dagene var som en helt ny start etter utvelgelsen. Og man hadde vel ikke kalt noen for kjæreste etter en todagers date her hjemme heller, hadde man vel? 

Har du et tips om "Ungkaren"-deltakerne ? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Brøt sammen etter å ha blitt dumpet av Ungkaren

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer