Jørgine Massa Vasstrand:

Blir programleder

- Dette blir rått, skriver Jørgine Massa Vasstrand om den nye jobben.

NY JOBB: Jørgine Massa Vasstrand blir programleder på NRK. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY JOBB: Jørgine Massa Vasstrand blir programleder på NRK. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Influenser og tv-profil Jørgine Massa Vasstrand (30), eller «Funkygine» som mange kjenner henne som, har virkelig fått fart på karrieren de siste årene. I fjor havnet hun på en andreplass i «Skal vi danse», og på Instagram har hun over 618 000 følgere.

Og nå er hun klar for å innta enda en ny rolle. Onsdag kunne hun nemlig avsløre på sine kanaler i sosiale medier at hun blir programleder for «Norges Tøffeste» på NRK.

30-åringen deltok selv i programmet for fire år siden, og hun skal nå lede sesong tre av konkurransen.

«Har gledet meg lenge til å dele denne nyheten med dere og begynne å sanke verdige deltakere», skriver hun, og oppfordrer flere til å melde seg på.

«Dette blir rått», skriver hun avslutningsvis.

Røk ut

NRK skriver at i «Norges tøffeste» sendes ti gjennomtrente deltakere ut i knallharde fysiske og psykiske øvelser. Målet er å stå igjen som den aller tøffeste.

Som nevnt var 30-åringen selv med for noen år siden, og var soleklar favoritt i konkurransen. Det var derfor mange som ble overrasket da hun røk ut allerede i episode fire, i en øvelse hun selv mente hun burde ha vunnet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer