Tuva Fellman:

Blir programleder i «Naked Attraction»

Radioprofil Tuva Fellman skal lede den norske utgaven av «Naked Attraction».

NY JOBB: Tuva Fellman har kapret ny programlederjobb. Her med forloveden Ronny Brede Aase. Foto: Espen Solli
NY JOBB: Tuva Fellman har kapret ny programlederjobb. Her med forloveden Ronny Brede Aase. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig kunne Se og Hør avsløre at datingprogrammet «Naked Attraction» skal komme til Norge. Fredag blir det kjent at radioprofil Tuva Fellman skal lede den norske utgaven.

- Jeg gleder meg enormt til å være programleder for «Naked Attraction Norge», og det er rett og slett fordi jeg elsker kropp. Jeg synes vi ser alt for lite av ekte, vanlige, nakne kropper, sier Fellman i pressemeldingen, og fortsetter:

- Selv jeg, som utdannet sexolog, kan skvette litt når jeg plutselig ser noen nakne. Vi er så vant til pornokropper og glossy, retusjerte bilder med filterbruk at vi nesten synes en vanlig kropp og et vanlig ansikt er rart.

I det noe uvanlige datingprogrammet skal en deltaker velge seg en date blant fem forskjellige kandidater etter å ha fått se mer og mer av deres nakne kropp.

UTEN EN TRÅD: Vi har sett nakendating i Norge tidligere, men nå kommer det i en ny drakt. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Fellman forteller til Se og Hør at hun gleder seg skikkelig til å ta fatt på den nye jobben og beskriver konseptet som nydelig.

- Jeg ser fram til å være i et rom med masse nakne mennesker og til å få vise folk at alle er forskjellige og har forskjellige preferanser, sier hun videre.

- Det spriker sånn når det kommer til hva man liker, så det å få vise at vi alle ikke elsker det samme, blir veldig gøy, fortsetter hun.

33-åringen legger også til at det blir spennende å se om noen treffer blink og blir et par etter deltakelsen.

NAKEN: I myldret av datingprogrammer, er kanskje «Naked Attraction» programmet som skiller seg mest ut. Serien kan du se på Discovery+ som er svært hemmelighetsfulle om vi får se en nors versjon. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Fikk pris

Fellman har tidligere ledet «Juntafil» på P3 hvor det skamløst har blitt snakket om det meste.

Hun er også utdannet sexolog, og har tidligere blitt tildelt «Skamløsprisen», som deles ut av landets største senter for seksuell helse, Sex og samfunn, og gis til en person som jobber aktivt for å fjerne skam rundt seksualitet.

- Å snakke om sex, kropp og følelser som jeg gjør … For noen blir det for intenst, og noen synes det er helt feil. Derfor er «Skamløsprisen» en deilig bekreftelse på at jeg er inne på noe viktig, sa Fellman til Dagbladet da hun fikk prisen.

BLITT FORELDRE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman er stolte foreldre, men den første tida med baby er ikke like rosenrødt som alle skal ha det til, ifølge dem. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

Ble foreldre

Privat er hun forlovet med radio- og tv-profil Ronny Brede Aase, som hun fikk en datter med i oktober.

«Endelig Ronnyfar. Vi har alltid kalt @ronnybaa det, og nå er det en ordentlig grunn til å fortsette. For nesten ei uke siden kom det en liten Aase og Fellman-klump. I sin lille handlevogn-aktige tralle er hun glad, sulten og etter vår mening - verdens kuleste unge», skrev hun den gang på Instagram.

«Jeg føler også en enorm takknemlighet ovenfor alle jeg traff på Ullevål sykehus. Jeg hadde aldri klart det uten hver og en av dere som var med på fødselen og i tiden etter. Helt på ekte», skrev hun videre.

Paret forlovet seg sommeren 2019, noe de avslørte på hver sin kanal i sosiale medier.

- Vi er glade og koser oss i Sogn og Fjordane, skrev det den gang nyforlovede paret i en SMS til Se og Hør.

LES OGSÅ: Slik taklet hun gravidryktene

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer