Martine Lunde:

Blir programleder for nytt realityprogram

Toppbloggeren Martine Lunde skal få bryne seg på en helt annen jobb enn blogging.

NY RETNING: Toppblogger og influenser Martine Lunde har tatt en ny vending i karrieren, og blir programleder for et nytt TV 2-program denne høsten. Foto: NTB Scanpix
NY RETNING: Toppblogger og influenser Martine Lunde har tatt en ny vending i karrieren, og blir programleder for et nytt TV 2-program denne høsten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den norske toppbloggeren og influenseren Martine Lunde (23) skal lede det nye TV 2-programmet «Glow Up» denne høsten. Det melder TV 2.

23-åringen er for tiden aktuell med en ny sesong av «Bloggerne», og har tidligere vært med i tv-programmer som «Skal vi danse», «Farmen kjendis» og «Paradise Hotel».

Men nå skal hun altså prøve seg på en helt annen rolle, nemlig å være programleder for første gang.

Det nye realityprogrammet går ut på at åtte deltakere skal konkurrere i ulike utfordringer i løpet av syv uker, med et mål om å bli Norges neste makeup-stjerne. Dommerpanelet består av de to norske makeupartistene Tomas Erdis og Dajana Tomanovic.

«BLOGGERNE»: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl har vært kjærester siden de møttes på «Paradise Hotel» i 2017. Nå ser det ut til at de ikke skal på ferie sammen - av en helt spesiell grunn. Video: Thea Hope. Klipp/reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper. Musikk: Epidemic Sound Vis mer

Ny rolle

Hver uke skal også ulike gjestedommere hjelpe til med å avgjøre hvem av deltakerne som har prestert dårligst og må møtes til en duell. Taperen av duellen blir nødt til å forlate konkurransen.

Lunde benyttet også anledningen til å dele den gledelige nyheten med følgerne sine på Instagram torsdag.

- Endelig kan jeg fortelle dere at jeg nå blir programleder. Det føles helt rart å skrive dette, for jeg hadde aldri i verden trodd at jeg skulle få denne muligheten. Dette er det største jeg har gjort, og mest sannsynlig det sykeste jeg kommer til å gjøre, er noe av det 23-åringen skriver i innlegget.

UENIGE: Blogger Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl er å se i sesong 11 av «Bloggerne». Selv om paret har vært kjærester i flere år, har de litt forskjellig syn på bryllup. Vis mer

Fikk god hjelp

Innspillingen av tv-programmet er allerede i gang, og til Se og Hør forteller 23-åringen at hun stortrives i den ferske rollen som programleder, men legger likevel ikke skjul på at hun har vært nervøs.

- Det blir utrolig morsomt med ny jobb. Det er noe av det morsomste jeg har gjort! Jeg var ganske nervøs i starten, men nå har det løsnet litt og går veldig bra. Det var skummelt i starten, det å skulle lede et program, men nå leker jeg mer med det og synes det er kjempegøy, forteller Lunde.

Videre forteller bloggeren at hun ikke helt trodde på det da hun fikk forespørselen om å være programleder, men at hun alltid har ønsket å prøve seg som det.

Nå er de halvveis i innspillingen av realityprogrammet, og Lunde legger ikke skjul på at hun gleder seg stort til alle skal få se resultatet.

- Deltakerne er så sinnssykt flinke, og jeg blir så imponert hver eneste dag. Jeg gleder meg til jobb hver dag, og jeg og hoveddommerne har det så gøy sammen, fortsetter Lunde.

Den nye rollen som programleder føler Lunde at hun har mestret hittil, og forteller at hun elsker jobben. Toppbloggeren har også fått god hjelp fra programleder Guri Solberg (43) under innspillingen.

- Jeg fikk masse tips av Guri. Blant annet hvordan jeg skulle formulere meg og hvordan jeg skulle stille spørsmål til deltakerne. Jeg er så glad jeg fikk hjelp av henne, for det har hjulpet meg mye, avslutter 23-åringen.

BLOGGERNE: Under fjorårets Vixen Awards var det spesielt én som hadde fått litt for mye å drikke. Vis mer

LES OGSÅ: «Bloggerne»-profilen får burka-kritikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer