- Blir presset av barna til å gifte oss

Brad Pitt avslører barnas ønske.

KJEMPER FOR LIKESTILLING: Stjerneparet har gjort det klart at de ikke vil gifte seg før homofilt ekteskap er lovlig i hele USA. Foto: Stella Pictures
KJEMPER FOR LIKESTILLING: Stjerneparet har gjort det klart at de ikke vil gifte seg før homofilt ekteskap er lovlig i hele USA. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ryktene om at superparet Brad Pitt (47) og Angelina Jolie (36) skal gifte seg har lenge gått sin gang i Hollywood-pressen. Nå avslører Pitt selv at barna legger press på foreldrene for at det skal skje.

Angelina og Brad har seks barn sammen, Maddox (10), Pax (7), Zahara (6), Shiloh (5), og tvillingene Knox og Vivienne (3).

- Barna presser oss virkelig, de gjør det, sier Pitt ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Likevel har stjerneparet gjort det klart at de ikke kommer til å gifte seg før homofilt ekteskap blir gjort lovlig i hele USA.

- Vi lever i et flott land der alt handler om frihet. Landet er definert av vår frihet og likhet, og likevel lar vi diskrimineringen pågå hver dag, sier Brad.

På spørsmål om paret vil gifte seg umiddelbart etter at homofilt ekteskap eventuelt gjøres lovlig i hele USA, svarer Pitt dette:

- Det kan se sånn ut ja.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det var ikke interessant å leve med Jennifer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer