SATSER I STORBRITANNIA: Med David Eriksens hjelp har Aylar Lie nå fått platekontrakt med britiske Ministry Of Sound. Foto: Stella Pictures
SATSER I STORBRITANNIA: Med David Eriksens hjelp har Aylar Lie nå fått platekontrakt med britiske Ministry Of Sound. Foto: Stella PicturesVis mer

Blir platestjerne i Storbritannia

Aylar fikk ettertraktet kontrakt etter å ha blitt oppdaget på YouTube.

SEHER.NO: Etter å ha gjort suksess som skuespiller i flere av musikkvideoene til den svenske dance-artisten Jonas "Basshunter" Altberg (25), får Aylar Lie (25) nå sjansen til gjøre musikk-karriere i Storbritannia på egen hånd.

Ifølge VG har den tidligere glamourmodellen - som nylig brøt sammen under et intervju med TV 2 - fått en kontrakt med engelske Ministry Of Sound.

- Aylar har en x-faktor ved seg som også Ministry Of Sound ser potensialet i, sier tidligere Idol-dommer David Eriksen - som har gått inn på managementsiden til Aylar, til avisen.

Aylar har tidligere gitt ut en coverversjon av 80-talls hiten "Boys" og bidratt med sang på artisten Youssefs sang "Mamacita" i 2007.

Mest kjent har hun imidlertid blitt for sin opptreden i Basshunters videoer, som har blitt store suksesser på videonettstedet YouTube.

Hun har også fått mye oppmerksomhet i britiske tabloider.


- Til sammen har Basshuntervideoene med Aylar et samlet visningstall på 100 millioner på YouTube. Det er en sinnssyk markedsføring. Aylar blir gjenkjent og stoppet på gaten for å skrive autografer når hun er i England, sier Eriksen til VG.

Første single med Aylar skal ifølge avisa være klar i mars.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  


LES OGSÅ: - Kysset Aylar 30 ganger

Se Aylar i Basshunter-videoen "Now You're Gone" her: