ROMANTISK: Orlando elsker Cayman Islands. Her i en sexy scene fra filmen "Haven", som ble spilt inn der. Foto: AP/Scanpix
ROMANTISK: Orlando elsker Cayman Islands. Her i en sexy scene fra filmen "Haven", som ble spilt inn der. Foto: AP/ScanpixVis mer

Blir pirat på heltid

Orlano Bloom setter kursen mot Cayman Islands for å bli fisker.

Du kjenner ham nok best fra “Pirates of the Caribbean”-filmene, denne Orlando Bloom (29).

Nå har han bestemt seg for å kjøpe seg et hus på eksotiske Cayman Islands!

VIDEO: Se dokumentar fra filmingen av "Pirates of the Caribbean"!

Den britiske filmhunken har nemlig tilbrakt de siste årene der for å filme både ”Haven” og ”Pirates”-filmene, og han forteller at han har falt pladask.  - Temperaturen er nydelig og folkene der er fantastiske, forteller han ivrig til Contactmusic.com.

Bloom forteller også at han gleder seg til å fiske, akkurat som rollefiguren hans i ”Haven”;

- Jeg gikk ned til den lokale brygga en dag. Filmregissørens far organiserte et møte med lokale fiskere slik at jeg kunne sløye fisk og male båter. Jeg kjente ikke så godt til Cayman Islands, men nå vet jeg at jeg elsker livet der. Å lage ”Haven” var en jobbferie.

Karen som lenge var sammen med skuespillerinnen Kate Bosworth (23), forteller også at han har kjøpt seg sin aller første datamaskin. Han har i flere år kjempet mot teknologien, i ren frykt for at han skulle ende opp med å bruke timer på å svare på millioner av e-poster. 

Brennheite brystkasser. Orlando Bloom er selvsagt med i kåringen!

- Hvis folk vil ha tak i meg, får de tak i meg. Nå har jeg fått meg en data slik at jeg kan svare på e-postene til mamma og søsteren min - og så kan jeg jo se på bilder!

Han tilføyer også at han visstnok er registrert på et av verdens største nettsamfunn, MySpace; - Det er en som later som om han er meg der. Fint for ham, jeg håper han får noe ut av det, ler Orlando.