Einar Tørnquist:

Blir pappa igjen

Røper gladnyhet i ny podkast-episode.

BLIR TOBARNSFAR: Einar Tørnquist blir pappa igjen. Det melder han selv i egen podkast. Her med podkast-makker Jan Thomas. Foto: NTB Scanpix
BLIR TOBARNSFAR: Einar Tørnquist blir pappa igjen. Det melder han selv i egen podkast. Her med podkast-makker Jan Thomas. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I den nyeste episoden av podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner», deler Einar Tørnquist (37) en gledelig nyhet med kjendisstylisten Jan Thomas (53) og lytterne deres.

Han og samboeren Linn Bjørnsen venter nemlig sitt andre barn.

- Vi har vært på ultralyd, og barnet er friskt, sier Tørnquist til Jan Thomas, og røper samtidig at de ikke vet om de får en gutt eller jente.

Saken ble først omtalt av TV 2.

Blir tobarnsforeldre

Tørnquist og samboeren har datteren Solveig fra før av, som kom til verden i mai 2017. Det er foreløpig ikke kjent når parets andre barn melder sin ankomst, men i podkasten sier Tørnquist at de gleder seg stort til å utvide familien.

Også Jan Thomas gleder seg over Tørnquists familieforøkelse, og røper i podkasten at han har visst om svangerskapet siden dag én.

GODE VENNER: Gjennom podkast, har Jan Thomas og Einar Tørnquist blitt gode venner denne våren. Veldig gode venner. Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer

Han tilbyr seg også å hjelpe den lille familien med å pusse opp, sånn at de får på plass et nytt barnerom.

I Facebook-gruppen dedisert til fans av podkasten, som har over 50 000 medlemmer, renner det inn med gode ord til Tørnquist og Bjørnsen.

- Konsekvent og forutsigbar

Tørnquist ble for alvor kjent for det norske folk da han fikk sitt eget talkshow «Tørnquist Show» i 2012.

Siden den gang har det ballet på seg med tv, scene og ovennevnte podkast-format, som virkelig har truffet en nerve i det norske folket.

BLIR FORELDRE IGJEN: Einar Tørnquist og Linn Bjørnsen avbildet i 2013. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE IGJEN: Einar Tørnquist og Linn Bjørnsen avbildet i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Før datteren Solveig kom til verden, uttalte 37-åringen han trolig ville bli en nokså avslappet far.

- Jeg har et avslappet forhold til det å bli pappa. Jeg er ikke pappa nå, derfor er det ikke så lett å forholde seg til. Men jeg gleder meg veldig til hun skal komme i mai, delte han med VG i 2017.

Videre fortalte han at han prøvde å støtte samboeren under svangerskapet, men at han selv tenkte mest på alt det praktiske.

- Samboeren min liker å lese om babyer og se på barnetøy, mens jeg bare tenker praktisk. Sånn: Barnerommet er klart, alle stikkontakter er barnesikret, vi skal ha et sånt eller et sånt bilsete. Men jeg vet at jeg blir en konsekvent og forutsigbar far, sa han den gang.

Overfor «God kveld Norge» førstkommende lørdag sier han, ifølge TV 2, at det å bli far er det største han har opplevd.

LES OGSÅ: - Han savner vennene sine

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer