Gunnar Greve:

Blir pappa igjen

Etter snaut to år som kjærester venter stjernemanager Gunnar Greve og hans kjære Henny sitt første barn sammen.

BABYLYKKE: - Vi gleder oss enormt til å få en liten smårolling, sier Gunnar Greve og kjæresten Henny Stenshaug Pettersen, som han også er blitt samboer med i Oslo. Senere i år venter de sitt første barn sammen. Her er de sammen på Spellemannpris-utdelingen i mars. Foto: Espen Solli
BABYLYKKE: - Vi gleder oss enormt til å få en liten smårolling, sier Gunnar Greve og kjæresten Henny Stenshaug Pettersen, som han også er blitt samboer med i Oslo. Senere i år venter de sitt første barn sammen. Her er de sammen på Spellemannpris-utdelingen i mars. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert

- Vi gleder oss enormt til å få en liten smårolling! jubler Gunnar Greve (37) til Se og Hør.

I halvannet år klarte den profilerte artistmanageren og musikkprodusenten fra Bergen å holde sitt kjæresteforhold til Oslo-jenta Henny Stenshaug Pettersen (26) hemmelig.

Først på rød løper før utdelingen av Spellemannsprisen i slutten av mars viste Gunnar Greve frem sin nye kjæreste, som han hadde proklamert sitt forhold til på Facebook snaut tre måneder tidligere.

Nå kan Se og Hør avsløre at den tidligere «Idol»-dommeren venter barn med sin kjære. Termin er i desember.

En bedre mann

I mars fortalte han åpenhjertig om hva som hadde fått hjertet hans til å banke ekstra hardt for Henny.

«IDOL»-DOMMER: Gunnar Greve har vært en del av dommel-panelet i Idol gjennom flere sesonger. Her er han sammen med fjorårets vinner, Øistein Hegvik, og kollegaene Tshawe Baqwa, Silje Bogan Larsen og Katarina Flatland under finalen i desember. Foto NTB Scanpix
«IDOL»-DOMMER: Gunnar Greve har vært en del av dommel-panelet i Idol gjennom flere sesonger. Her er han sammen med fjorårets vinner, Øistein Hegvik, og kollegaene Tshawe Baqwa, Silje Bogan Larsen og Katarina Flatland under finalen i desember. Foto NTB Scanpix Vis mer

- Henny er akkurat det jeg trenger og litt til. Hun forstår meg og gjør meg til en bedre mann. Det er vel det alle leter etter? Og så er hun veldig pen da, roste han til Se og Hør.

Henny la heller ikke skjul på at bergenseren hadde tatt henne med storm.

- Han har et ekstremt stort hjerte som jeg falt pladask for. Han er en fantastisk far og snill og god mot alle rundt seg, sier Henny om mannen som fra før har to skjønne døtre med sin ekskone Helene Ree.

Artikkelen fortsetter under.

Hun og Gunnar skilte lag i 2016 etter fire års ekteskap.

Tålmodig kjæreste

Gunnar og Henny jobbet sammen i Greves managementselskap Mer Group da Amors piler skjøt blink.

Kjæresteparet jobber fortsatt sammen, men ikke i samme selskap.

Gunnar har fått en betydelig større reiseaktivitet på grunn av det musikalske eventyret med den norsk-britiske DJ-en og musikkprodusenten Alan Walker (19). Hans låter spilles verden rundt – og han ble kåret til «Årets Spellemann 2018».

SAMARBEID: Gunnar Greve jobber sammen med Alan Walker. Her hilser artist og tidligere Idol-dommer Ina Wroldsen på Alan Walkers kjæreste før Spellemannprisen. Foto: Christian Roth Christensen
SAMARBEID: Gunnar Greve jobber sammen med Alan Walker. Her hilser artist og tidligere Idol-dommer Ina Wroldsen på Alan Walkers kjæreste før Spellemannprisen. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

- Musikken blir en livsstil mer enn en jobb. Da er det fint å ha en forståelsesfull kjæreste man kan dele jobben og lidenskapen med, fortalte Gunnar til Se og Hør i forbindelse med årets Spellemannpris-utdeling.

Heftig pendling

Fra å være rapper i duoen «Spetakkel», programleder i lokal-TV i Bergen og siden profilert «Idol»-dommer og manager for artister som Vinnie, Lars Vaular og Sandra Lyng Haugen har det nå tatt helt av for den energiske bergenseren.

Artikkelen fortsetter under.

Gunnar Greve styrer i dag et av Kinas største plateselskap etter at han og Alan Walker fikk en av verdens rikeste menn, Ma Huateng (47), med på laget.

Den kinesiske forretningsmannen og filantropen er god for 400 milliarder kroner etter å ha bygget opp internett- og teknologisuksessen Tencent.

- Du får nesten spørre eierne om hvorfor de ville ha meg, for jeg sendte aldri inn søknad eller CV, men de visste at jeg var skilt. Jeg har to nydelige døtre i Oslo, og dem vil jeg se så ofte jeg kan. Nå er arbeidstiden 14 dager i Hongkong og 14 dager i Oslo, har Gunnar fortalt til Bergens Tidende.

Så gjenstår det å se hvordan det blir når bergenseren snart blir trebarnsfar!

LES OGSÅ: Tragediene og skandalene som rammet «American Idol»-stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer