Gunnar Greve:

Blir pappa igjen

Etter snaut to år som kjærester venter stjernemanager Gunnar Greve og hans kjære Henny sitt første barn sammen.

BABYLYKKE: - Vi gleder oss enormt til å få en liten smårolling, sier Gunnar Greve og kjæresten Henny Stenshaug Pettersen, som han også er blitt samboer med i Oslo. Senere i år venter de sitt første barn sammen. Her er de sammen på Spellemannpris-utdelingen i mars. Foto: Espen Solli
BABYLYKKE: - Vi gleder oss enormt til å få en liten smårolling, sier Gunnar Greve og kjæresten Henny Stenshaug Pettersen, som han også er blitt samboer med i Oslo. Senere i år venter de sitt første barn sammen. Her er de sammen på Spellemannpris-utdelingen i mars. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert

- Vi gleder oss enormt til å få en liten smårolling! jubler Gunnar Greve (37) til Se og Hør.

I halvannet år klarte den profilerte artistmanageren og musikkprodusenten fra Bergen å holde sitt kjæresteforhold til Oslo-jenta Henny Stenshaug Pettersen (26) hemmelig.

Først på rød løper før utdelingen av Spellemannsprisen i slutten av mars viste Gunnar Greve frem sin nye kjæreste, som han hadde proklamert sitt forhold til på Facebook snaut tre måneder tidligere.

Nå kan Se og Hør avsløre at den tidligere «Idol»-dommeren venter barn med sin kjære. Termin er i desember.

En bedre mann

I mars fortalte han åpenhjertig om hva som hadde fått hjertet hans til å banke ekstra hardt for Henny.

- Henny er akkurat det jeg trenger og litt til. Hun forstår meg og gjør meg til en bedre mann. Det er vel det alle leter etter? Og så er hun veldig pen da, roste han til Se og Hør.

Henny la heller ikke skjul på at bergenseren hadde tatt henne med storm.

- Han har et ekstremt stort hjerte som jeg falt pladask for. Han er en fantastisk far og snill og god mot alle rundt seg, sier Henny om mannen som fra før har to skjønne døtre med sin ekskone Helene Ree.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer