Tristan Thompson:

- Blir pappa for tredje gang

NBA-proffen skal ha gjort kvinne gravid etter å ha vært utro mot Khloé Kardashian i vår, hevder Daily Mail.

VAR UTRO: Khloé Kardashians ekskjæreste Tristan Thompson skal angivelig bli far igjen. Foto: Khloé Kardashian/Instagram
VAR UTRO: Khloé Kardashians ekskjæreste Tristan Thompson skal angivelig bli far igjen. Foto: Khloé Kardashian/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjærlighetsforholdet mellom Khloé Kardashian (37) og den profesjonelle basketballspilleren Tristan Thompson (30) har mildt sagt vært av det turbulente slaget.

Allerede da Kardashian gikk gravid med deres felles datter i 2018, dukket det opp en videosnutt av Thompson som hadde det svært hyggelig på byen med en ukjent brunette.

Året etter ble 30-åringen sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (24), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (24).

Trekantdramaet resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling. Kanskje noe overraskende for mange, så fant paret likevel tilbake til hverandre.

I juni i år skal av-og-på forholdet derimot ha tatt slutt.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

«Har termin 3. desember»

Nå hevder Daily Mail at Thompson skal bli pappa for tredje gang etter en angivelig flørt han hadde med den personlige treneren, Maralee Nichols (31).

Nettstedet poster flere bilder av det de hevder er dokumenter som blant annet viser at Nichols har saksøkt NBA-proffen for barnebidrag.

Babyen ble angivelig unnfanget i Huston Texas, hvor Nichols kommer fra, på Thompsons 30-årsdag i mars, mens han fremdeles var sammen med Khloé Kardashian, ifølge Daily Mails dokumenter.

Nettstedet skriver at Thompson i papirene også erkjenner å ha hatt sex med Nichols flere ganger på et hotell, etter at de hadde vært på en fest sammen.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Videre står det at mens Thompson hevder at denne natten var eneste gang han var intim med Nichols, så hevder hennes advokater at affæren startet minst fem måneder før 30-årsdagen hans. Dette involverte at Nicohls reiste til California ved flere anledninger - også etter at hun ble gravid.

Thompson har foreløpig ikke kommentert Daily Mails påstander.

I tillegg til datteren True (3), som han har med «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen, så er Thompson også far til sønnen Prince (4) fra et forhold med modellen Jordan Craig (30).

Maralee Nichols termin skal være i dag, fredag 3. desember, skriver nettstedet.

TMZ og Page Six omtaler også saken.

LES OGSÅ: Kim Kardashian feiret med ny flørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer