GLEDER SEG: - Bleieskift sitter i ryggmargen, det er noe jeg virkelig kan. Vi har to flotte døtre fra før, og nå får vi en tredje. Jeg gleder meg som bare det, sier justisminister Knut Storberget. Foto: SCANPIX
GLEDER SEG: - Bleieskift sitter i ryggmargen, det er noe jeg virkelig kan. Vi har to flotte døtre fra før, og nå får vi en tredje. Jeg gleder meg som bare det, sier justisminister Knut Storberget. Foto: SCANPIX Vis mer

Blir pappa for tredje gang

- Det er noe av det største et menneske opplever her i livet, innrømmer Knut Storberget.

SEHER.NO: Justisminister Knut Storberget (45) og kona Anne Christel Johnsgaard (38) vil dele omsorgen mellom seg når de tirsdag, etter planen, blir småbarnsforeldre for tredje gang. Ifølge VG planlegger Storberget å ta ut tre måneder pappapermisjon.

- Bleieskift sitter i ryggmargen, det er noe jeg virkelig kan. Vi har to flotte døtre fra før, og nå får vi en tredje. Jeg gleder meg som bare det, noe av det største et menneske opplever her i livet er å få barn, sier 45-åringen til avisen.

Justisministeren avslører samtidig at kona tirsdag skal ta et planlagt keisersnitt på Rikshospitalet. Storberget skal ha fri til å være sammen med familien de neste 14 dagene, men vil fungere som statsråd fra hjemmekontoret.

- Men fra nyåret av skal jeg ha tre måneders pappaperm. Kona og jeg har kommet fram til en ordning vi mener vil fungere veldig bra. Vi har krevende jobber begge to, og tar ut litt hver, forteller han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Storberget på sykehus