Blir pappa for tredje gang

- De er overlykkelige, sier en kilde om den kommende fødselen.

I EKSTASE: - Rio har alltid ønsket en stor familie, så nå er de i ekstase over at familien blir utvidet, sier en kilde. Foto: All Over Press
I EKSTASE: - Rio har alltid ønsket en stor familie, så nå er de i ekstase over at familien blir utvidet, sier en kilde. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den engelske fotballstjernen Rio Ferdinand (31) blir pappa igjen. Dermed blir 31-åringen snart far til sitt tredje barn.

Manchester United-spillerens kone, Rebecca Ellison, er nemlig allerede tre måneder på vei, skriver The Sun.
 
- De er overlykkelige. Rio har alltid ønsket en stor familie, så nå er de i ekstase over at familien blir utvidet, sier en kilde til nettstedet.

Fra før av har paret to gutter, Lorenz (4) og Tate (2).

De to guttene er oppkalt etter den amerikanske stjernen Larenz Tate, som spilte O-Dog i filmen «Menace II Society», som kom i 1993.

Midtstopperen har de siste 12 månedene opplevd et frustrerende liv på fotballbanen, ettersom han har tilbragt mesteparten av tiden på sidelinja - med skader. Fotballstjernen var regelrett knust da det ble klart at han måtte stå over sommerens VM-sluttspill i Sør-Afrika.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Stjernene så Beckham-debut