Blir pappa for tredje gang

- Babyen har allerede bragt oss nærmere hverandre, sier fotballstjernens kone.

BABY-HAT TRICK: Den engelske fotballstjernen Steven Gerrard giftet seg med kona Alex i 2007. Nå venter paret sitt tredje barn sammen. Foto: Stella Pictures
BABY-HAT TRICK: Den engelske fotballstjernen Steven Gerrard giftet seg med kona Alex i 2007. Nå venter paret sitt tredje barn sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den engelske fotballstjernen Steven Gerrard og hans kone Alex  må forberede seg på å innrede nok et barnerom, etter at Alex i et intervjue med OK! Magazine avslørte at hun er gravid for tredje gang.

- Babyen har allerede brakt oss mye nærmere sammen, fordi vi gleder oss så mye til dette. Steven har vært utrolig. Han tok med meg på ferie til Dubai og ga meg en fin gave. Han passer på meg hele tiden, sier hun til bladet ifølge Daily Mail.

Steven og Alex har fra før døtrene Lily-Ella (7) og Lexie (5) sammen. Foreløpig er det imidlertid ikke kjent om den nye babyen blir en gutt eller om de kommer en pike som vil fullføre Liverpool-spillerens jente-hat trick.

Gerrards kone avslører at graviditeten kom som en overraskelse.

- Det var ikke planlagt. Vi hadde det egentlig veldig bra sammen, siden barna våre har begynt å bli mer selvstendige. Men både vi og jentene vil elske å ta oss av en ny baby, sier hun.
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  «The Office»-stjerne venter barn