Eddie Murphy:

Blir pappa for tiende gang

Stjernens 18 år yngre kjæreste Paige Butcher er gravid igjen.

EDDIE MURPHY OG PAIGE BUTCHER: Stjerneparet bekreftet denne uken at de venter sitt andre barn sammen. Her er duoen avbildet på Oscar-utdelingen i 2015, et års tid før datteren Izzy (2) ble født. Foto: AP/ NTB scanpix
EDDIE MURPHY OG PAIGE BUTCHER: Stjerneparet bekreftet denne uken at de venter sitt andre barn sammen. Her er duoen avbildet på Oscar-utdelingen i 2015, et års tid før datteren Izzy (2) ble født. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Eddie Murphy (57) skal bli pappa for tiende gang, melder People.

- Eddie Murphy og kjæresten Paige Butcher er glade over å kunngjøre at de venter sitt andre barn i desember, sier en talsperson for stjernen i en uttalelse.

Butcher, som er 18 år yngre enn «Beverly Hills purk»-stjernen, ble nylig fotografert med en voksende babymage. Mandag viste hun frem magen igjen, da hun ble fotografert iført en ettersittende, beige kjole ute i Los Angeles.

VISTE BABYMAGEN: Paige Butcher fotografert i Los Angeles mandag denne uken. Foto: Splash News/ NTB scanpix
VISTE BABYMAGEN: Paige Butcher fotografert i Los Angeles mandag denne uken. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Holder en lav profil

Eddie Murphy og Paige Butcher (39) har vært et par siden 2012, og er fra før av foreldre til datteren Izzy Oona (2), som kom til verden i 2016.

- Både mor og barn har det fint, stod det i en pressemelding etter Izzys fødsel.

Det var i november året før at paret avslørte at de ventet sitt første barn sammen. Paige Butcher kommer fra Australia, og jobber som modell og skuespiller.

39-åringen holder en temmelig lav offentlig profil, og har ikke engang en Instagram-konto.

I et intervju med Vanity Fair i 2013 forklarte hun hvorfor hun holder seg unna sosiale medier, etter å ha prøvd både Facebook, Instagram og Twitter:

- Jeg er i et forhold med en kjendis, så jeg følte at det er nok av meg der ute allerede. Jeg følte at jeg ga for mye informasjon. Jeg ga folk for stor tilgang. Nå liker jeg å holde så mye som mulig privat, sa Paige den gang.

Saken fortsetter under bildet.

PRIVAT PAR: Paige Butcher og Eddie Murphy har vært sammen siden 2012, men viser seg sjelden på rød løper. Her er de på «Hercules«-premieren i Hollywood i 2014. Foto: AFP/ NTB scanpix
PRIVAT PAR: Paige Butcher og Eddie Murphy har vært sammen siden 2012, men viser seg sjelden på rød løper. Her er de på «Hercules«-premieren i Hollywood i 2014. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

Ti barn med fem kvinner

Selv om kjæresten altså ikke liker å gi for mye av seg selv i offentligheten, har Eddie Murphy selv stått for en god del overskrifter. Blant annet fordi komikeren og skuespilleren altså har hele åtte barn fra tidligere forhold.

Han har to voksne sønner, Eric og Christian, fra forholdene sine med henholdsvis Paulette McNeely og Tamara Hood.

MANGE BARN: Eddie Murphy og hans daværende kone Nicole Mitchell avbildet med barna (f.v.) Myles, Shayne og Bria sommeren 2000. Foto: AFP/ NTB scanpix
MANGE BARN: Eddie Murphy og hans daværende kone Nicole Mitchell avbildet med barna (f.v.) Myles, Shayne og Bria sommeren 2000. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

Deretter møtte Murphy modellen Nicole Mitchell (50), som han var gift med fra 1993 til 2006. De to fikk barna Bria, Myles, Shayne, Zola og Bella sammen.

I tillegg har han datteren Angel (11) fra en kort affære med Spice Girls-stjernen Melanie Brown (43).

Forholdet deres tok slutt før Angel kom til verden, og 57-åringen nektet lenge for at han i det hele tatt var jentas far.

Ble «skilt» etter to uker

Murphy skapte dessuten store overskrifter i 2008, da det ble kjent at han hadde giftet seg med kjæresten Tracey Edmonds (51) på en øy utenfor Bora Bora 1. nyttårsdag.

ANGRET PÅ EKTESKAP?: Eddie Murphy og Tracey Edmonds overrasket alle da de utvekslet ekteskapsløfter - og ombestemte seg - i løpet av knappe to uker. Her er de på en lunsj for Oscar-nominerte i februar 2007. Foto: AP/ NTB scanpix
ANGRET PÅ EKTESKAP?: Eddie Murphy og Tracey Edmonds overrasket alle da de utvekslet ekteskapsløfter - og ombestemte seg - i løpet av knappe to uker. Her er de på en lunsj for Oscar-nominerte i februar 2007. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Imidlertid var ikke vielsen juridisk bindende, og to uker senere kom meldingen om at paret hadde bestemt seg for å skille lag - etter at de unnlot å gjøre ekteskapsinngåelsen gyldig i USA.

De to skal ha gått fra hverandre som venner, men i ettertid hevdet en kilde overfor New York Post at bruddet skyldtes at Tracey ikke ville skrive under på komikerens ekteskapsavtale, som ikke ga henne noen rettigheter til Eddies penger.

LES OGSÅ: Gjorde som sin berømte mor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer