<strong>SEKSBARNSPAPPA:</strong> Wilborn har fire barn fra et tidligere ekteskap, og blir med dette seksbarnspappa. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SEKSBARNSPAPPA: Wilborn har fire barn fra et tidligere ekteskap, og blir med dette seksbarnspappa. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

Blir pappa for sjette gang

Frithjof Wilborn og hans 24 år yngre kone blir foreldre igjen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I en gang ett år har gått siden TV 2-profilen Frithjof Wilborn (50) og kona Tina (26) fikk deres første barn sammen.

Nå venter det forelskede paret barn igjen. Wilborn har fire barn fra et tidligere ekteskap, noe som betyr at han blir seksbarnspappa.

- Dette er noe vi ønsker oss veldig, selv om vi først tenkte at det kanskje blir litt tett på den første fødselen. Nå gleder vi oss til at Samuel skal få en lillebror eller lillesøster, sier Wilborn til Her og Nå.

Før Samuel ble født, gikk paret gjennom en abort. Tina sier hun er nervøs denne gangen.

- Jeg er veldig nervøs selvfølgelig og går jevnlig til kontroll, men det er jo umulig å styre dette selv. Frithjof er ikke nervøs og beroliger meg med at alt kommer til å gå helt fint. Han er veldig støttende og gir meg den roen jeg trenger. Det er jo lite poeng i å bekymre seg, men det kommer automatisk, sier hun til bladet.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ble pappa for femte gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer