Oscar Isaac:

Blir pappa for første gang

Babylykke for «Star Wars»-stjernen.

VENTER BARN: Hollywood-paret Oscar Isaac og Elvira Lind går en spennende tid i møte. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Hollywood-paret Oscar Isaac og Elvira Lind går en spennende tid i møte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I januar i fjor vant Oscar Isaac (38) prisen for beste mannlige skuespiller for sin innsats i serien «Show Me a Hero» under Golden Globe Awards.

Nå har den dyktige skuespilleren nok en grunn å juble for - han skal nemlig bli pappa for første gang, melder People.com.

Isaacs kjæreste, den danske regissøren Elvira Lind, overrasket sist uke med å avsløre en tydelig voksende babymage da hun besøkte Oscar på settet til hans kommende film «Life Itself» i New York.

Saken fortsetter under bildet.

VISTE FREM BABYMAGEN: Elvira Lind klarer ikke lenger å skjule den voksende magen. Foto: NTB Scanpix.
VISTE FREM BABYMAGEN: Elvira Lind klarer ikke lenger å skjule den voksende magen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Paret holder en lav profil i media, og selv om de skal ha vært kjærester siden 2013, viste de seg først sammen offentlig under Golden Globe Awards i 2016.

Isaac er best kjent som Poe Dameron fra «Star Wars», men har også spilt i en rekke store filmer som «X-Men: Apocalypse», «Robin Hood» og «The Bourne Legacy».

Den vordende moren er fra København og har studert ved en filmskole i Cape Town i Sør-Afrika. Hun spesialiserer seg i dokumentarfilm, og er i år aktuell med et prosjekt under Tribeca Film Festival, ifølge nettsiden hennes.

Dette blir duoens første barn.

PÅ RØD LØPER: Her er Isaac sammen med Jennifer Lawrence og James McAvoy under London-premieren av «X-Men: Apocalypse» i fjor vår. Foto: NTB Scanpix.
PÅ RØD LØPER: Her er Isaac sammen med Jennifer Lawrence og James McAvoy under London-premieren av «X-Men: Apocalypse» i fjor vår. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Ny Paradise-baby på vei

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer