FORTSATT STORE: Backstreet Boys-gutta er fortsatt populære, selv om flere av bandmedlemene nå er gift og har barn.  Foto: All Over Press
FORTSATT STORE: Backstreet Boys-gutta er fortsatt populære, selv om flere av bandmedlemene nå er gift og har barn. Foto: All Over PressVis mer

Blir pappa for første gang

- Vi er overlykkelige, sier Backstreet Boys-stjerne Howie Dorough.

SEHER.NO: Tirsdag denne uken ble det kjent at Backstreet Boys-stjernen Howie Dorough (35) og hans vakre kone Leigh Dorough (34) blir foreldre for første gang.

Paret giftet seg i desember 2007, og ifølge Howie gleder de seg nå voldsomt til å bli foreldre, skriver People.

Popstjernen tror Leigh vil bli den perfekte mamma.

- Jeg vet at hun kommer til å bli en fantastisk mor. Hvis hun klarer å ta vare på meg, den største babyen i verden, tror jeg hun kommer til å takle at en "liten en" kommer, sier Dorough.

Kort tid etter bryllupet i 2007 fortalte paret at de ønsket å reise rundt og oppleve mer av verden før de eventuelt ville stifte familie.

- Vi hadde datet i åtte år, så vi ville nyte og bli vant til livet som gift først. De første åtte månedene reiste vi derfor verden rundt på en utvidet bryllupsreise, forteller Backstreet Boys-stjernen.

Paret skal ha hatt "en helt fantastisk" tur, blant annet på turnè med Howies band, men måtte reise tilbake til USA da Howies far ble diagnosert med hjerne- og lungekreft. Han døde kun tre måneder etterpå i juni 2008.

- Sånne ting setter livet i perspektiv - det at noen forsvinner fra livet, mens andre kommer inn. På det tidspunktet begynte vi å fokusere på å få barn. Barnet er faktisk ventet samme måned som min far døde i 2007, så det er nesten så man skjønner at livet er en sirkel, sier Howie.

Selv om graviditeten var planlagt, kom den litt som en overraskelse.

- Leigh overrasket meg med frokost i sengen en dag. Jeg skjønte at det var et eller annet. Da tittet jeg ned og så graviditetstesten på fatet. Jeg tror uttrykket mitt må ha lignet noe fra "America`s Funniest Home Videos". Jeg tenkte "åh Gud, nå skjer det".

Paret, som ikke ønsker å vite barnets kjønn før fødselen, planlegger nå å bygge et babyrom i deres hjem i LA. Og selv om de hevder at de blir like lykkelige om det blir en gutt eller jente, innrømmer Howie at det ville vært litt stas med en gutt. Særlig siden alle de andre barna i familien er jenter.

- Jeg tror alle ville elsket å få en gutt, men vi håper egentlig bare på et sunt barn, forteller popstjernen.

35-åringen er den tredje fra Backstreet Boys som nå stifter familie. Bandkollega Brian Littrell og kona Leighanne har en seks måneder gammel sønn, mens Kevin Richardson, som forlot gruppa i 2006, har en 18 måneder gammel sønn med kona Kristin.

Ifølge Howie skal de andre Backstreet Boys-gutta være "overasket, men veldig veldig entusiastiske" over graviditeten. Bandet er for tiden i gang med ny plateinnspilling i LA, før de drar til Sør America i februar for å fullføre deres verdensturnè.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Boyband-pappa sexanklages