Ricky Martin:

Blir pappa for fjerde gang

- Jeg elsker store familier.

FEM BLIR TIL SEKS: Ricky Martin og Jwan Yosef utvider familien ytterligere. Her er duoen sammen på et event i London i mai. Foto: NTB Scanpix
FEM BLIR TIL SEKS: Ricky Martin og Jwan Yosef utvider familien ytterligere. Her er duoen sammen på et event i London i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I januar i fjor avslørte Ricky Martin (47) at han og kjæresten, svenske Jwan Yosef (35), hadde giftet seg i all hemmelighet.

Ett år senere kom datteren Lucia til verden (9 md.), og tvillingsønnene Valentino og Matteo (11) ble stolte storebrødre.

- Vi er overlykkelige over å kunngjøre at vi er blitt foreldre til en vakker og frisk liten jente, Lucia Martin-Yosef. Det har vært en spesiell tid for oss, og vi kan ikke vente med å se hvor denne stjernebabyen vil ta oss. Både hennes vakre brødre, jeg og Jwan har blitt forelsket i Lucia, fortalte Martin den gang.

View this post on Instagram

La luz de mis ojos #Lucia

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Hyllet familien

I helgen deltok Martin og Yosef, samt de to eldste barna på eventet Human Rights Campaign National Dinner i Washington, hvor artisten mottok pris.

Og i takketalen rettet han en hyllest til familien:

- . Dere er styrken min, dere inspirerer meg hver dag, dere motiverer meg til å drive med det jeg driver med og dere er noen fantastiske barn. Jeg elsker dere. Lucia, min lille baby som er hjemme med bestemor, du er lyset i livet mitt, skrøt Martin, ifølge Daily Mail, før han kom med en hyggelig avsløring:

- Og forresten, jeg må også fortelle at vi er gravide. Vi venter barn. Jeg elsker store familier, delte han til stor applaus fra salen.

Det var i 2010 at Ricky Martin kom ut av skapet, og fortalte verden at «hans hjerte både kan tilhøre en mann og en kvinne».

I 2015 fant han lykken med den svenske maleren og visuelle artisten Jwan Yosef. De to møttes via Instagram, og forlovet seg året etter.

Det avslørte Martin selv til Ellen DeGeneres (61) da han gjestet showet hennes.

- Vi har akkurat forlovet oss. Jeg fridde, og jeg var skikkelig nervøs. Men jeg gikk ned på knærne og tok ut en liten fløyelspose hvor ringene lå, delte han med publikum den gang, ifølge People.com.

- I stedet for å spørre «Vil du gifte deg med meg?» sa jeg «Jeg har noe til deg. Jeg har lyst til å tilbringe resten av livet mitt med deg». Da sa han: «Hva er spørsmålet?» og jeg spurte «Vil du gifte deg med meg?» fortalte «Nobody Wants to Be Lonely»-stjernen, og la til:

- Det var veldig vakkert. Og han svarte ja.

LES OGSÅ: Full ekteskapsforvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer