Blir pappa for fjerde gang

Mens ekskonas forhold faller i grus, smiler lykken til Bruce Willis.

VENTER BARN: Bruce Willis og Emma Heming blir foreldre i 2012. Foto: Stella Pictures
VENTER BARN: Bruce Willis og Emma Heming blir foreldre i 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  "Die Hard"-stjernen Bruce Willis (56) går travle tider i møte. På nyåret venter han nemlig sitt første barn sammen med modellkona Emma Heming (35), melder People.com.

- Paret er overlykkelige over nyheten, og gleder seg stort til å ønske deres nyeste tilskudd velkommen i familien tidlig neste år, skriver de i en pressemelding.

Den gledelige nyheten står i sterk kontrast til det marerittet 56-åringens ekskone og nære venn, Demi Moore (48), gjennomgår for tiden.


For kort tid siden ble det nemlig kjent at hennes 15 år yngre ektemann, kjekkasen Ashton Kutcher (33), har vært utro med den unge kontormedarbeideren Sarah Leal (22). Paret prøver nå ekteskapsrådgivning for å se om det er mulig å redde forholdet.

Willis og Moore var gift i 13 år, og sammen har de døtrene Rumer (23), Scout (20) og Tallulah (17). Willis og Hemning giftet seg i mars 2009, og dette blir deres første barn sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Demi poserer med et smil, mens ekteskapet rakner